tiistai 19. heinäkuuta 2011

Elämä vailla juhlia on kuin pitkä tie vailla lepotaukoja

Meillä olikin aika mahtavat pirskeet tuossa viikonloppuna Arabianrannassa, tai Kumpulassa, tai missä lie :D

Oli herkkua päästä grillaamaan pitkästä aikaa!
Olisikohan meitä juhlijoita ollut joku 20 henkilöä, ellei enemmänkin. Tarjoilut oli hyvät ja seura parasta. Jatkoille lähdettiin keskustaan Baarikärpäseen, haha! Olen nyt vielä enemmän sen ajatuksen kannalla, että haluan palata Helsinkiin asumaan jossain vaiheessa.

Oli muuten aika ihme, että pääsin yöbussilla klo 03.30 jälkeen kämpille, sillä en ole noilla busseilla pahemmin liikkunut, eikä suuntavaistoni pimeässä ole sitä parhainta laatua. Bussi oli muuten aika täynnä hämärää porukkaa. Muutama sankari oksenteli takapenkillä ja yksi huusi/kiroili koko matkan ajan ja sylki lattialle. Yritä siinä sitten olla naama peruslukemilla.
Viikonlopun vaatetus näytti tältä. Koska kärsin hiuskriisistä valtaisan juurikasvuni takia, piti kehittää jokin siitä huomiota pois vievä keino. Innostuin Iineksen blogissa esitellystä nutturavideosta. Kävin Glitteristä ostamassa samanlaisen nutturadonitsin, jolla oli äärimmäisen helppo saada tuollainen muhkea tötterö. Käykäähän katsomassa.

MUTTA eipähän tarvitse enää potea hiuskriisiä. Kävin eilen Töölössä parturoitavana ja olen kyllä tyytyväinen.

Ensimmäistä kertaa olin mieskampaajalla ja täytyy sanoa, että osasi kyllä hommansa. Harva kampaaja sanoo rehellisesti, mikä oikeasti toimii ja mikä ei.
Veikkaampa taas, ettei kukaan siellä ruudun toisessa päässä huomaa minkäänlaista eroa edelliseen :D Mutta mulle on jo iso juttu, että hiuksissa on selkeä malli, ja että neljän sentin tyvikasvu on poissa. Nämä alkoivat vissiin jo rastoittuakin itsestään :')

Eli kuivat latvat napsastiin pois, kerrostettiin paljon, tyvi värjättiin tummalla ja raitoja lisättiin reilusti. Itse tykkään lopputuloksesta, enkä hakenutkaan mitään radikaalia muutosta. Kampaajakin oli sitä mieltä, että näkee minut tummatukkaisena. Lopuksi hän vielä kiharsi hiukseni, hyvää palvelua sanoisin.

9 kommenttia:

Iines kirjoitti...

ei hitto Rita, sähän vasta saitkin ISON nutturan aikaan tolla! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ai että on hyvännäköinen tukka! Ei silti, oli hyvännäköiset ennenkin eli edellisessa postauksessa. Ihana pusero ja vyö tossa yhessä kuvassa. Mistä oot löytäny ja onko maksanut paljon? Ton vyön kyllä haluisin, ja kyllä puseronkin.

Rillu kirjoitti...

iines: hahaa joo siitä tuli kivan muhku :D helpotti kyllä suuresti tuo donitsi, enkä ois ite tajunnu tollasen olemassaoloa :')

Anonyymi: kiitos! paita on ostettu veromodasta joskus viime talvena, hintaa oli joku 20 euroa. ja vyö on lähiaikoina ostettu gina tricotin alesta muutamalla eurolla ;]

Anonyymi kirjoitti...

kaunis tukka. ja sun ripset! onko sulla ripsipidennykset?

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: voi kiitos ;> ripset on ihan omat :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä oot saanu tukan noin pitkäks ja hyväkuntoseks? Sehän on vyötärölle asti. Oon pitkään yrittäny kasvattaa pitkää tukkaa mut kun se katkeilee ja haarottuu. Tuntuu ihan toivottomalta. Käytätsä jotain erikoista hiustenhoitoainetta?
hanne

Rillu kirjoitti...

hanne: teinpä sitten postauksen aiheesta;)

Anonyymi kirjoitti...

aivanihanat noi raidat, nyt ne on paljon luonnollisemmat ku aiemmin, mä haluun samanlaiset!! :D

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: voi kiitos! ite oon kanssa tosi tyytyväinen lopputulokseen ;D