sunnuntai 25. joulukuuta 2011

JOULUJOULUJOULUJOULUJOULUJOULUJOULUJOULU

Saavuin juuri visiitiltä äidin luota omaan kotiin sulattelemaan eilisia jouluruokia. Lämmittelen tässä samalla uunissa lisää lanttulaatikkoa ja isä työnsi mukaan kinkkua sun muuta syötävää. Koska joulu on onneksi vain kerran vuodessa, on jouluruokia syötävä korvista ulos tursuamiseen asti. Jouluaatto kului mukavasti perheen kesken puuhaillessa, ruokaillessa ja pikkuisia lahjoja availlessa.  Samu Sirkan joulutervehdys on nähty varmaan jo 22 kertaa ja Simpson-maraton on taltutettu. Kaikenkaikkiaan mukava joulu, huomioon ottaen kuitenkin anti-joulutunnelmani. Odottelen miekkosta saapuvaksi kotiin ja sitten täytyy tuumia, jos jaksaisi lähteä illemmalla käymään jossain kuppilassa. Joulurauha saa luvan loppua tähän pisteeseen. ;)
Jouluaamupala tonttusälän säestämänä

3 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Mitäs sait lahjaksi? :)

Jansku kirjoitti...

Tunnelmallista joulun jatkoa myös sinne :)

Onneks joulu on vaan kerran vuodessa, sen verran tullu taas mässättyä :D

Tellu kirjoitti...

Julia: Sain sykemittarin, pinkin urheilukerraston :D rahaa, lahjakortin koruliikkeeseen, Pentikiltä pyyhkeitä jajaja jotain pientä muuta =)

Jansku1985: Kiitoksia! Todellakin onneksi...eipä noita jouluruokia muulloin tekisi pahemmin edes mieli syödä :D Nyt loman alettua ehtii taas lenkkeilläkin, jee! ;>