keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Koruja, koruja

Eräs teellä alkava harakka on ollut taas vauhdissa. Tilasin meinaan ebaysta muutamia koruja kaulaa sekä ranteita somistamaan. Ebayn käyttö on tässä päässyt vähän laantumaan pikkuhiljaa. Kauanhan sitä vimmaa ehtikin kestää! Jotta taidot eivät pääse ruostumaan, on niitä päästävä säännöllisesti käyttelemään ja verryttämään. Pienen etsiskelyn jälkeen löysin tälläista kivaa, kimaltavaa ja ennenkaikkea huokeaa:
Iskin silmäni tähän musta-hopeiseen ketjuista sekä koristekivistä koostuvaan paksuun kaulakoruun. Tätä kun tottuu pitämään kaulassa, saattavat muut ohuempi ketjuiset ja sirommat korut tuntua suorastaan vaatimattomilta. Nyt himottaisi tilata kesäksi joku ihanan värikäs koru, mutta maltan vielä ainakin hetken mieleni. Mutta kuten sanottua, nälkä kasvaa syödessä. Seuraavaksi varmaan kuljetaan autonrenkaat kaulassa? ;)
Runsaanpuoleista rannekoruvalikoimaa ihmetellessäni törmäsin näihin hopeanvärisiin niittikoruihin, joilla taisi olla hintaa alle euron kappaleelta. Päällimmäisenä on kaksi kappaletta terävää kartioniittikorua ja alimpana on yhden rannekkeen verran ehtaa pyramidi-niittiä - kirjaimellisesti. :D

Ei kommentteja: