perjantai 3. toukokuuta 2013

Sitä sun tätä

Jokohan olisi korkea aika ryhdistäytyä blogin suhteen, hiljasta on?! Vappu oli ja meni, kevätkin tuli. Vappu meni kuinkas muutenkaan kuin ruokaa mättäessä, nyt turvottaa. Kevät toi tullessaan perinteisen kenkäahdingon. Kun eteisestä löytyy vain joko talvisia saappaita tai kesäkelien balleriinoja, on keväällä hieman hankalaa päättää mihin jalkansa sujauttaa.
Kynsistä löytyy pitkästä aikaa vanhat kunnon taltat, ihan vain vaihtelun vuoksi. Kynsi-innostus on edelleen kateissa. Musta on tulossa vinhaa vauhtia luomu: tukka lähentelee omaa luonnollista väriään, megaripset ovat jääneet unholaan ja tuunatut kynnet eivät houkuta. Pitäisiköhän tässä huolestua... ;) Mitä hiuksiin tulee, pitäisi käydä kampaajalla raidoittamassa koko pää kertaalleen, vaalenisi tyvikasvukin. Onneksi vaaleaksi värjättyjä hiuksia tummempi tyvikasvu ei näytä niin kammottavalta kuin vaalea tyvikasvu tummissa kutreissa. Vähän ehkä himottaisi hankkia hiuspidennykset tuuheutta antamaan.
Thaimaan tuliaisena ostamani isokokoinen (statement!111) kaulakoru odottelee käyttöään. Sain nimittäin päähäni, että sen ketjua täytyy saada lyhennettyä jollain konstilla. Konstit on vielä toistaiseksi hukassa, mutta kaikki aikanaan.
 Grillattukin on ekaa kertaa tälle "kesälle", ai että!
Jos sanani syön, mörökölli minut vieköön. Ainakin mitä siihen punttisalilla käymiseen tulee. :D JNV:n ryhmäliikuntatunnit hiljenevät kesäksi niin merkittävästi, että ajattelin sitten kerralla repäistä ja ostaa pitkään vatvotun kuntosalijäsenyyden. Sopimus velvoittaa olemaan 12kk naimisissa salin kanssa, joten siellä on paras sitten oikeasti käydäkin ettei maksa ihan tyhjästä. Tähän mennessä oon ehtinyt testaamaan ryhmäliikunnoista Bodycombatin sekä Zumban. Plussaa on annettava erityisesti siitä, että ryhmäliikuntoja on tarjolla monipuolisesti aamusta iltaan. Ensiviikolle varasin ajan personal trainerille, jos vaikka joskus oppisi punttejakin kolistelemaan, HUH!

Ei kommentteja: