keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pullantuoksuinen muija, uh!

Täälläpä taas varmaan ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen, hihihi.

Ajattelin tulla latomaan ihanan taiteellisia otoksiani. Ostin uuden kameran vähän aikaa sitten, kun edellinen kamerani sanoi sopimuksen irti ja räjähti viime elokuisella Turkin matkallamme. Olisiko rakas kamerani voinut valita enää sopivampaa ajankohtaa olla toimimatta? Ei.

Pidän erityisen paljon tästä kalansilmä-toiminnosta.

Eväsretkellä. Pillimehut on parhautta ^__^
Tällä hetkellä viettelen vapaapäivää, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Ajattelin, että aamulla nousen kuuden aikoihin, vedän rahkaa ja ananasta, jonka jälkeen rynnistän salille tekemään tajunnanräjäyttävän penkkitreenin. Eipä taas mennyt ihan suunnitelmien mukaan.Heräsin jälleen kerran hävettävän myöhään, eikä aamupalalla ollut rahkasta tietoakaan. Yhyy, olen myös huono ihminen, kun en ole saanut itseäni viikkoon salille.

Puolen päivän jälkeen Nikomies lähti iltavuoroon, ja minä jäin kotiin viimeistelemään eilen aloittamiani Macaron-leivoksia. En tiedä miksi, mutta olen aina ajatellut, että kun saan itse valmistettua näitä pieniä ranskalaisia herkkuja, voin sen jälkeen kutsua itseäni täydelliseksi vaimoksi.
Ensin kuvaa vähän kauempaa. Ihan söpöiltä näyttää vai mitä?
Yllätävän hyvin nuo onnistui, vaikka kuoret eivät ole samankokoisia ja väri muuttui hieman paiston aikana. Täytettä tehdessäni yritin muuten sulattaa suklaata mikrossa.....
En oikein ole varma miten se on mahdollista, mutta suklaa paloi mustaksi ja koko kämppä kärysi pasi tuntia. Hehe. Tämä epäkohta valmistuksessa voidaan siis unohtaa. :)

Tämän jälkeen teki mieli vielä tehdä jotain hyvää.
Kaivoin pettämättömän Hellapoliisin reseptikirjani esiin ja kävin kaupassa mielessäni siintäen tämä rapukakku.
Jeeee, nyt se on jääkaapissa hyytymässä. Pääsen salkkareiden jälkeen jo luultavasti koristelemaan sitä. Toivotaan, että se pysyisi vielä kasassa.

Nyt adjöö! Pakko mennä sohvalle löllöttämään salkkareiden pariin. Toivottavasti saan itseni tänne taas ennen kuin puoli vuotta on kerennyt kulua. O:)

2 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

tulen syömään tuotoksesi!

Rillu kirjoitti...

Tänne vain! ;))