keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ihana kesäni

Tässäpä tulisi taas pientä tilannekatsausta meitsin kesäpäivien kulusta. Aurinko on tainnut sulattaa viimeisetkin aivosolut päänupista, on meinaan ihan kaikkensa antanut olo. Kotiuduin pari tuntia sitten Lutakon "aalloilta" paistattelemasta päivää, jonka kruunasi tän kesän ekat irtojätskit kitskalla. IHANAA! Aika ihanaa on myös tuo päällä jylläävä ukkonen ja sen mukanaan tuoma sade. Viilenee asunnossakin ilma sukkelasti, kun ikkunat ja parvekkeen ovi ovat olleet sateen ajan apposen auki.
Ensimmäinen mainitsemisen arvoinen on tuo musta kaapu päälläni. Hankin meinaan elämäni ensimmäisen (tai oikeasti toisen) maximekon!! Vaatii vähän totuttelua verhoutua tuohon vartaloa nuolevaan vaatteeseen (pömppömaha kiittää), mutta mekko on mukavantuntuista materiaalia ja värinsä puolesta se on helppo yhdistää mihin tahansa. Erityismaininta on annettava mekon sopivanmittaisesta helmasta. Se ei laahaa maata, enkä voi talloa sitä tuusannuuskaksi. Hintaa Veromodassa tällä mekolla oli vain 9,95€ ja värejä oli silloin mustan lisäksi tarjolla ainakin vihreää, harmaata ja tummaa raidallista. :)
Viikko sitten käytiin miekkosen kanssa parisuhderetkellä kuolemattomassa Ysitien Lemmikissä! Huippu paikka, vaikka eläimiä taisi olla aikaisempia vuosia vähemmän. Strutsi oli yhtä pöyhkeässä höyhenpuvussa ja kissanpennut yhtä somia kuin aina ennenkin. Onhan tuo kuvan laamakin aika hauskannäköinen tapaus pitkine korvineen. Vielä kun ehtisi joku viikonloppu retkeilemään Ähtäriin, niin olisin ikionnellinen. <3 Keksin myös, että haluan ehdottomasti päästä lavatansseihin. Tosin joutuisin kieltäytymään tanssikutsuista (vaikka se kovin epäkohteliasta onkin), koska en osaa sulautua edes valssin pyörteisiin tallomatta tanssittajan varpaita. Rilllluuuuuuuuuu millon mennään!!?? :D
Sarjassamme kaikkea pitää kokeilla, tilasin paria eri väriä uv-kovetteista geelilakkaa. Se on kestänyt keskimääräistä paremmin kynsissä kuin tavallinen kynsilakka, jonka saan menemään rullalle jo päivässä. Napsin kynteni lyhyeksi jo hyvän aikaa sitten, kun en millään jaksa alkaa omia nakkeja koristelemaan ja viettämään niiden parissa tuntikaupalla. Ajattelin myös kokeilla miten geelilakkaukset kestävät varpaankynsissä, kun normaali lakka pysyy siistinä ikuisuuden. Veikkaan, että koko kesän!
Selvisin hyvissä voimissa elämäni toisesta risteilystä. ;) Laivalla oli vastoin ennakkoluulojani mukavan rauhallista, erästä äärimmäisen rasittavaa poikkeusta lukuunottamatta. Tuollaisia räyhänhenkiä kohdatessa miettii väkisinkin, että missä on henkilön kunnioitus muita sekä itseään kohtaan, hyh. Yövyimme yhden yön verran laivassa ja aamulla lähdimme iloisin mielin tutkailemaan Tallinnan ostostarjontaa. Osteltua tuli muunmuassa juomaa koko kesän ja syksyn tarpeisiin, varsin perinteistä siis.
Tallinnan tuliaiset maistuivat erityisen hyvältä kesämökillä kalastelun, grillailun ja löylyjen jälkeen. Grillissä tirisi kanaa erilaisin marinadein, kesäkurpitsaa sekä sipulia ja ihanaa halloum-juustoa. Nam! Seuraavan kerran kesämökille eksymme luultavasti juhannuksen tienoolla, kaupungissa en suostu sitä viettämään. :)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Pidän työstä. hämmästyttävä tehtävä olet tehnyt. Miesten leikkauksella myös suuri. Kiitos jakamisesta.