maanantai 11. marraskuuta 2013

Tupeetukka

Voi näitä loputtomia hetkiä, kun pohdiskelen mitä tekisinkään näille hiuksilleni. Tilasin jo kotvan aikaa sitten Ebaysta clip-on-hiuspidennykset, jotta voisin huijata itseäni olemalla hetken pitkähiuksinen. Vaikka nytkin haaveilen napakasta polkkatukasta. ;) Niin tai näin, pitkiin hiuksiin saa helposti kivoja kampauksia, lettejä yms, jotka lyhyehköissä hiuksissa saattavat näyttää vähän laimeilta. Pidennyksiin satsasin tähtitaivaalliset parikymppiä, koska ei näitä arkena oikein jaksa viritellä. Ihan on juhlatukka siis. :)
Paketissa tuli monta eri kokoista hiusosiota. Hiuksilla pituutta on noin 40 cm. Kuin ihmeen kaupalla onnistuin tilaamaan prikulleen omiin hiuksiini sulautuvan väriset pidennykset. Netistä tilatessa suurena vaarana on saada ihan jotain muun väristä kuin on mielessään kuvitellut. Etenkin vaaleiden sävyjen valinta tuntuu olevan yllättävänkin haastavaa. Näin saimme karvaasti todeta, kun tilailimme kaverillenikin tukkaa, onneksi tapaus päättyi lopulta onnellisesti oikeaan sävyyn. Nämä pidennykset on raidoitettu, joten ne ovat monisävyiset ja sopivat siis hiuksiini varsin kivasti.
 
Suosikkikampaukseni on ehdottomasti toiselle puolelle päätä kiharretut hiukset, kuten kahdessa ylläolevassa kuvassa. Myös ihan tavallinen letti ja sivuponnari syntyvät kätevästi kiireessäkin. Parhaiten pidennyshiukset saan sulautettua omien hiusten sekaan kihartamalla ne. Suorissa hiuksissa tämä kovanluokan huijaus saattaisi paljastua helpommin. ;)

Ei kommentteja: