lauantai 30. marraskuuta 2013

Kiihkeää kodinrakennusta

Sisäinen materialistinen hirviö on päässyt vapaaksi, siihen malliin on meinaan alkanut tapahtua. Tummat huonekalut ovat historiaa. Viimeisenä täältä uuteen kotiin lähti tummanruskea ruokapöytä tuoleineen. Pistin ruokailuryhmästä myynti-ilmoituksen tori.fihin. Enpä olisi arvannut, että kaupat tehtäisiin vuorokauden sisään ilmoituksen laitosta. Aika kivaa!
Oon haaveillut liian pitkään pyöreästä pöydästä, valkoisesta tietenkin. Tuumasta toimeen, pöytä löytyi Iskusta. Valkoiset keinonahkapäällysteiset tuolit ovat puolestaan Askosta. Tuoleja on kuvasta poiketen neljä kappaletta ja pöytäkin on kuvanottohetken vaihtanut paikkaa niin, että neljäskin tuoli mahtuu sen ympärille. Alunperin tilasin vain kolme tuolia, mutta jälkikäteen tilaukseen lähti vielä neljäskin. Tuntui vähän hassulta hankkia "vajaa" määrä istuimia.
Hullulle kissanaiselle sopiva tyyny löytyi H&M:n kotimyymälästä taannoiselta Kuopion reissulta. Olisittepa nähneet millaiset sätkyn Misu-kissa sai, kun tyyny lyötiin suoraan sen naaman eteen. Pelottava jättiläiskissa, kieltämättä aika karski tapaus. Nyt kissat ovat kuitenkin jo ystävystyneet keskenään. ;)
Sohvapöydän virkaa toimittava arkku on vanha kuin taivas. Ukkini on sen aikoinaan tehnyt itse ja tähän päivään saakka arkku on säilönyt mun lapsena ompelemia pehmoelukoita sun muita leluja. Isä maalasi arkun valkoiseksi. Alunperin se oli sellainen puunvärinen, jonka lakkapinta oli vuosien saatossa kellastunut.
Käsityövimmoissani kävin ostamassa valkoista ontelokudetta tarkoituksena virkata pari koria. Pienen virhearvioinnin jälkeen kilosta matonkudetta syntyikin vain yksi iso kori kahden pienemmän sijaan. :D Hyvä se on noinkin! Korissa asustaa kasa sukkalankoja odottamassa seuraavaa sopivaa vapaata hetkeä. Oikeesti mulle tuli ekan onnistuneen sukkaparin jälkeen sukkamasennus, koska yritin aloittaa uutta paria vähän turhan hankala ohjeella. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu....
Viimeisenä haluan esitellä teille kotimme uusimman tulokkaan, joka asettui keittiöön. Miestä ei tarvinnut edes pakottaa tämän upean, taiteelliselta arvoltaan mittaamattoman teoksen suhteen vaan päätös oli yksimielinen. Pientä pakotusta joudun tosin vielä harrastamaan kolmijalkaisen lattiavalaisimen suhteen, väsytystaktiikalla mennnään. ;)

Tämä päivä on hurahtanut supernopeasti tässä sohvalla makaillessa. Yritän toipua eilisistä minttukaakaoista ja glögeistä. Illalla onkin pitkään odotettu Juha Tapion konsertti ihanaisen seuralaisen kanssa, jihuu! :)

3 kommenttia:

Jena kirjoitti...

Kivalta näyttää! =) Noi tuolit on upeet!

Anonyymi kirjoitti...

Voi jumatsuikero. Juuri noita tuoleja olen kauan katsellut, ja eilen katsoin tuota pöytää :O Onhan sama maku sitten :)

Onko noissa tuoleissa hyvä istua?

T:uusi lukija

Tellu kirjoitti...

Jena: Kiitoksia, oon ollu kyl muikeena niistä :D<3

Anonyymi: Noi tuolit on vielä tarjouksessa Askossa, kannattaa käydä kurkkaa! Sopii täydellisesti yhteen pöydän kanssa :) Tuolit on hyvät istua, sellaiset jämäkät, eikä nitku tai natku, suosittelen!