maanantai 10. helmikuuta 2014

Pientä piristystä

Thaimaan loma lähestyy huimaa vauhtia, huomenna päästään viimein matkaan! Vähintäänkin samaa vauhtia yltyy jännityksenikin, huomenna aamulla se on varmaan aikamoisissa lukemissa. Oon altis stressaamaan vähän kaikesta, niin hyvistä kuin huonoista asioista. Onhan se kieltämättä niin hiton jännittävää istua lentokoneessa 11 tuntia, että sitä kannattaisi jännitellä viikko etukäteen. Ei vaan, enemmän mua jännittää ehdinkö vetää napaani kahdessa viikossa tarpeeksi ihanaa thaimaalaista ruokaa. ;)
Yritin vähän laskeskella kauanko edellisistä ripsipidennyksistä on aikaa. Vuosi ehkäpä? Reissua silmällä pitäen kävin laitattamassa ripsipidennykset. Itseni tuntien ei nämä yhteen kertaan jää, kivaahan se vain on kun meikkaaminen nopeutuu. Tällä kertaa pysyin kohtuuden rajoissa, koska pituudeksi laitettiin pisimmillään 11mm. Silloin joskus käytin 15mm pidennyksiä ja ne olivat kyllä aiiiivan liikaa. Huh! Oon tosi tyytyväinen uusiin räpsyihini, pituutta on sopivasti ja tuuheuttakin ripsistä löytyy!
Kävin myös kampaajalla laittamassa vaaleita raitoja häivyttämään tyvikasvua. Oman hiusvärin kasvatus on sujunut tosi hyvin ja olen päässyt jatkuvasta värjäyskierteestä eroon. Edelliskerran raitoja laitettiin muistaakseni viimevuoden puolella lokakuussa. Muutama viikko sitten kävin leikkuuttamassa 10-15cm pois huonoja latvoja, joten hiukset ovat nyt ihan kohtuullisessa kunnossakin. Enpä tiedä oliko ihan fiksuinta käydä vaalentamassa hiuksia juuri ennen lomaa, koska siellä aurinko kuitenkin käristää hiuksia. Fiksua tai ei, nyt kelpaa lähteä matkaan! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvää matkaa! :)

Tellu kirjoitti...

Kiitoksia, matka oli hyvin onnistunut :)