lauantai 8. maaliskuuta 2014

Uusia meikkejä ja meikkien säilytyspaikka

Kävin eilen pyörimässä kaupoilla ja tein muutamia meikkiostoksia. Kaveri kävi tuomassa eilen myös Joe Blascolta yhdessä tehdyn tilauksen. Tilasin itselleni peitevoidetta sekä ison purkin väritöntä irtopuuteria, joten nyt on taas purnukoita hetkeksi. Oon tainnut aikaisemminkin mainita, että olen äärimmäisen pihi mitä kosmetiikkaan tulee. Ostan usein sitä mitä tarjouksesta saa. :D Blascon tuotteet ovat melkoisen arvokkaita, mutta toisaalta ne kestävät käytössä myös todella pitkään ja ovat laadukkaita.
Sokokselta löysin Isadoran luomiväripaletin, jossa on kahta helmiäisväriä ja kahta mattaista väriä. Ruskeita luomivärejä mulla ei ole oikein ollutkaan, joten nämä ovat ihan tervetulleita meikkipussiin. Voisin pikkuhiljaa alkaa opetella meikkaamaan muutenkin kuin vetämällä paksut mustat rajaukset yläluomeen ja käyttämällä yhtä luomiväriä ilman varjostuksia. Näytän lähes aina turpaani saaneelta, kun alan vehkeillä varjostusten kanssa, joten ihan syystä olen vältellyt niiden kokeilua. ;) 

Valokynää ei varmaan tarvitse esitellä sen kummemmin:
Mua on tympinyt jo pitkään kulho missä säilytin meikkejä. Kulhossa ei itsessään ole mitään vikaa, se nyt on vain ihan väärä ratkaisu tälläiseen. Meikit pyörivät siellä miten sattuu, pohjalle kerääntyi kaikenmaailman murua ja moskaa. Onneksi se on nyt historiaa ja kulhon tilalla on hieno uusi läpinäkyvä lokerikko!
Tämä muovinen lokerikko löytyi ihan kirjakaupasta. Siinä on kolme lokeroa, johon meikkini mahtuivat puuteripurkkeja lukuunottamatta mainiosti. Heitin aika rankalla kädellä vanhoja meikkejä roskiin, mitäpä noita turhaan säilyttelemään. Parasta tässä boxissa on ehdottomasti se, että meikit ovat järjestyksessä ja löydän heti sen mitä tarvitsen. Eikä se ole yhtään huonon näköinenkään! Tälläinen toimisi hyvin myös korujen säilytyspaikkana. Voipi hyvinkin olla, että kipaisen hakemassa toisenkin kappaleen. :)
Tänään sopivasti naistenpäivän kunniaksi illalla olisi ohjelmassa ravintolassa syöpöttelyä kaukaisten vieraidemme kanssa ja illan kruunaa Juha Tapion keikka. En taida kyllästyä siihen mieheen ikinä.... ;)

Ei kommentteja: