maanantai 18. helmikuuta 2013

Kynsiroinatilaus

Tein jo hyvän aikaa sitten isohkon tilauksen Ndedille, kun geelit alkoivat osoittaa ehtymisen merkkejä. En kuitenkaan viitsinyt kuvata moneen kertaan nähtyjä rakennegeelejä, perustarvikkeita tai muutamia värigeelejä (neonpinkki, valkoinen..), joten tässä tulisi näytille muutama ihan uusi juttu:
 Hempeä pastellisen oranssi värigeeli on kuin kevät kynsiin tehty <3         
Tilasin kokeeksi kiivaimman "nudekynsivillitykseni" keskellä testiin kaksi luonnollisen väristä, kynsipedin sävytykseen tarkoitettua geeliä. Ylemmästä ruskeasävyisestä geelistä on tullut ehdoton suosikkini! Väriltään se ei toki ole noin tummaa kuin geeli purkissa ollessaan antaa olettaa. Lisäksi se on koostumukseltaan toooooodeeeeella paksua. Alemman kuvan pinkki geeli on todellisuudessa erittäin läpikuultavaa. Useammalla levitetyllä kerroksella kynnelle saa aikaiseksi ihan kevyen vaaleanpunaisen sävyn, mutta sen kummemmin se ei peitä.
Ebayn hiletilauskin suvaitsi saapua, nyt on taas kokoelmaan vähän lisää kivanväristä muovisilppua. On tikkuhilettä, mylar-paloja ja isompaa hiletystä. Harakka on mielissään!
Tuossapa oli vielä parit viimeisimmät kynnet. Haluaisin tehdä itsellenikin jotkut kivat ja värikkäät kevätkynnet, mutta inspiraatio omien kynsien laittoon on totaalisen hukassa. Todisteeksi siitä otin tuon viimeisin kuvan :D Pätkäsin kynteni puolet lyhyemmiksi, viilasin ne terävistä pyöreiksi ja yritin selvitä geelauksesta mahdollisimman helpolla & nopeasti. Kauniin tasaisesti viimeistelygeelikin levittyi, mmm. <3

Ei kommentteja: