keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Uusi vuosi ja uusi tukka

Tällä viikolla oon ollut oikein hemmoteltavana! Tulin äsken kotiin Viitaniemen ammattiopistolta, sillä olin siellä jalkahoidossa kosmetologiksi opiskelevalla kaverillani. Jalkahoito olikin ihan uusi kokemus. Jos se on joka kerta noin mukavaa, on pakko mennä uudemmankin kerran. Paras osuus oli ehdottomasti jalkojen hieronta, ah. Hoitolatuolissa istuessa tuli puhetta, että päähierontakin voisi olla testaamisen arvoinen juttu. Viikon päästä olisi tarkoitus mennä samaan paikkaan kasvohoitoon, jonka suorittaa myös tämä samainen henkilö. Kivaa! :)

Lähes kuukauden mittainen odotus palkittiin, kun pääsin vihdoin ja viimein tiistaina istahtamaan kampaajan tuoliin. Edellisestä vaalennuskäsittelystä on aikaa jo lähes kaksi kuukautta, joten olin ehtinyt hoivailla hiuksiani kosteuttavilla hoitoaineilla ja shampoilla tulevaa koitosta varten. Torikeskuksessa oli vielä tammikuun puolella pieni putiikki, josta sai hyvinkin edullisesti hiustenhoitotuotteita monilta eri merkeiltä. Ostin neljä tuotetta 20 eurolla:
Kotiin kannoin hopeahoitoaineen kirkastamaan raitojen väriä, shampoon kuiville/vahingoittuneille hiuksille, sähköisyyttä vähentävän ja kosteuttavan hiuksiin jätettävän suihkeen sekä hoitonesteen kuivalle päänahalle. Muita ostamiani tuotteita hiuksiin jätettävän suihkeen lisäksi en ole ehtinyt vielä testaamaan. Suihke on onnistuneesti lunastanut lupauksensa vähentää sähköisyyttä, olen erittäin tyytyväinen siihen. Lisäksi suihketta on ilo suihkutella, sillä se tuoksuu niin raikkaan omenaiselta. Moni muukin on tainnut mieltyä tähän tuotteeseen, sillä se on valittu Cosmopolitanin Beauty Awardsin voittajatuotteeksi.

Mutta joo, siihen kampaajareissun tulokseen. Tyvikasvua oli ehtinyt kertyä jo piiitkä pätkä edellisestä raidoituskerrasta, joka ajoittui tosiaan marraskuun alkuun. Ekana me värjättiin tyvi, sitten vaalennettiin  latvat, saatettiin (muistaakseni) laittaa sekaan vähän raitaa, pesun jälkeen levitettiin vielä taittoväri ja lopuksi siistittiin kuivimmat latvat saksilla. Edellisessä välivaiheessa mua eniten ärsytti ehkä se, kun latvat olivat niin paljon muuta tukkaa tummemmat. Nyt hiukseni ovat vihdoin suhtkoht samaa vaaleusastetta tyvestä latvaan.

Tukka ennen:
Tukka jälkeen:
Kyllä nyt taas kelpaa olla, kun tukka on vihdoin hyvännäköinen, lopputulos on mielestäni hyvin onnistunut. Tuntuu vielä ehkä vähän kummalta olla näinkin vaalea, kun lähtökohtana on ollut useiden vuosien ajan tummaksi värjätty tukka. Sain itse otettua vähän epäselviä kuvia, mutta tuolta pilkistää vähän otsista, jossa on huomattavasti vaaleampaa raitaa kuin muualla hiuksissa. Seuraavaa värjäysaikaa minun suositeltiin varailevan vasta joskus touko-kesäkuussa, joten tällä lookilla mennään taas pidemmän aikaa. Kampaajani mukaan hiukset vaalenevat tästä vielä vähän lisää ajan kuluessa, etenkin auringon tullessa takaisin iloksemme.  

Mitäs tykkäätte? ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vaude Tellukka! susta on tullut blondi, kyllä näyttää hyvältä!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kivat!

Tellu kirjoitti...

Nyt on hyvä, kun tukan väri ja tasottoman huonot jutut kohtaavat <3 Ties vaikka tämä kuontalo tästä vielä vaalenisi kevään edetessä, en nimittäin ole koskaan "blondi" vielä ollutkaan!