perjantai 19. huhtikuuta 2013

Hello Finland!

Hiphei, kotona ollaan 2,5 viikon Thaimaan auringossa pötköttelyn jälkeen! En voi käsittää miten reissu meni niin nopeasti. Tuntuu, että vastahan kriiseilin matkaanlähdöstä, ja nyt törötän tässä kotisohvalla. 14h tunnin lentokoneessa istumisen jälkeen olo on edelleen turta ja väsyttää kuin viimeistä päivää. Kotiin on aina kivaa tulla, varsinkin kun täällä minua odottelemassa oli mies sekä kisukit. Mulle iski päälle jonkilainen kotiinpaluumasennus, koska matkalla viiletin mieli huolista tyhjennettynä. Jospa saan itseni tässä pikkuhiljaa koottua takaisin arkitoimiin ja mielialan nousemaan. :)
En osannut asettaa matkalle mitään erityisiä odotuksia, mutta olen kaikinpuolin 100% tyytyväinen reissuumme! Thaimaa oli niin mahdottoman erilainen koti-Suomeen verrattuna: oli kuumaa, ilma kosteaa ja hiostavaa, ruoka lähes ilmaista ja erittäin hyvänmakuista, ostokset edullisia ja tunnelma mukavan rento ja huoleton. Reissu sujui täydellisen ongelmitta, kulkeminen kaupunkien välillä kävi vaivatta, mitään pelottavia tai epäilyttäviä tilanteita ei tullut vastaan, jos ei yöllistä torakan kukitusta lasketa. Mahataudiltakin säästyttiin, vaikka meikän käsidesi pyöri enimmän ajan laukun pohjalla ja kaikenlaisia ruokia tuli maisteltua...katkarapuja kaiholla muistellen. 

Tulevia matkoja suunnitellessa ei ole vaikea päättää mihin haluan suunnata, voisin lähteä sinne vaikka heti takaisin. <3

Ei kommentteja: