keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäistä!

Ehtoota!

Pääsiäisen ja pitkien vapaiden kunniaksi lähdettiin suhailemaan kohti Savonlinnaa. Perjantaina oli lähtö ja sunnuntaina palattiin takaisin, joten sai rentoutua kokonaiset kaksi päivää. Kokoonpanona oli minä, miehekkeeni ja meitin vanhemmat.
Pääsiäiseen varustauduin kasvonaamiolla, mansikkateellä, Kinder-patukoilla sekä punaviinillä. Ihan perussettiä.
Ilmat oli ihan mahtavat koko viikonlopun ajan. Huoneet varattiin Savonlinnan Seurahuoneelta, ja saatiin parvekkeelliset huoneet kaikilla mukavuuksilla ja merinäköalalla.

Pakko kyllä myöntää, että viikonlopun jälkeen tuli taas kunnon ällötysolo. Aamupalalla kun syö koko rahan edestä, ja samoin ravintolassa parin päivän ajan. Tämän lisäksi vähän suklaata ja sipsiä, niin ai että. Miksi näihin juhlapyhiin muutenkin kuuluu aina vetää hirveät ruokaöverit? :D
Seuraavana päivänä lähdettiin kiertelemään Olavinlinnan lähettyville ja räpsimään parit kuvat. Käytiin muuten vähän shoppailemassakin, ja löysin Mekasta uudet nilkkurit itselleni puoleen hintaan. Olin yllättynyt kaupan suuruudesta ja olisin voinut hypistellä siellä vähän kauemminkin, mutta huomasin raastavani tuon miespuolisen hermoja. :D
Iltasella käytiin pyörähtämässä Savonlinnan yöelämässä. Päälle pääsi ensimmäistä kertaa Cubuksesta ostettu valkoinen Peplum toppi, jolle veikkaan ankaraa käyttöä varsinkin kesällä. Onko kellään muuten hajua, että milloin Jyväskylän Cubus aukeaa??
Lähtötunnelmia, pienet päikkärit ennen ajomatkaa
Oli kyllä kiva palata kotiin. Viikonlopun jälkeen tuntuu taas siltä, että voisi vähentää tuota herkuttelua.... miksi näissä päätöksissä on vain niin helppo lipsua...kröhöm.

Pidemmittä puheitta, nyt lenkille kun aurinkokin paistelee!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Netissä haettiin myyjiä kesätyöpaikkoihin Jyväskylään siis oliskohan avajaiset kesän alussa?

Rillu kirjoitti...

oulrait, sitten ei auta kuin odotella ;)

Eve kirjoitti...

Hei Cubus aukee jo tässä kuussa ainakin Keskisuomalaisen mukaan :)

Rillu kirjoitti...

Ihan loistavaa, tahtoisin päästä jo sinne hypistelemään 8)

Anonyymi kirjoitti...

Savonlinnassa ei ole merta lähelläkään! :D

Rillu kirjoitti...

Terävää! ;)