lauantai 11. toukokuuta 2013

Materialismionnellisuuttako?

Niinpä niin, hetkeksi ainakin! Kun kissa on pois, hiiret hyppivät pöydillä. Totta tosiaan, minä täällä olen harrastanut pitkästä aikaa kunnon shoppailua sydämeni kyllyydestä. Tuntuu typerältä myöntää, mutta monesti miehen ollessa kotona tunnen toisinaan syyllisyyttä siitä, että tuli taas osteltua jotakin. Onneksi on vielä yllin kyllin aikaa kätkeä ostossaalis kaapin pimeimpään sopukkaan. ;)
Yhtenä päivänä lähdin kaupungille kiertelemään, mielessäni kuva valkoisesta bleiserisä Löytyihän niitä muutama varteenotettava vaihtoehto, mutta tuumasin etten taida kuitenkaan olla bleiserityyppiä pidemmän päälle. Valkoinen takki kesäksi kuitenkin oli ehdottomasti saatava, joten tämä H&M:n luonnonvalkea hopeisin niitein koristettu lyhyt takki löytyi kuin tilauksesta.
Ihastelin kaverini jalassa olleita vihreitä "maastohousuja", löysinkin vastaavat sellaiset Vilasta, mutta ajattelin ottaa varovaisemman aloituksen vihreiden housujen maailmaan yksiväristen ja kuvioimattomien housujen muodossa. Sain vihdoin tuhottua vuosi sitten lahjaksi saadun lahjakortin Ginaan näihin housuihin. Erityisesti innostuin taskujen alla ja lahkeissa olevista vetskareista! Ehdin jo huolestua saanko lahjakorttia käytettyä ikinä, kun Ginan vaatemallisto on muuttunut sesonki sesongilta vain oudommaksi. Sus sentään! :D
Yleensä tuntuu ettei H&M:ltä löydy juuri mitään mieleistä vaatetta, mutta nytpä nämä ostokset taisivatkin painottua sinne. Siellä oli muutamia -30% rekkejä, joista löysin nämä kaksi paitaa: valkoisen pellavaisen tunikan ja mintunvihreän pitkähihaisen. Mintunvihreitä vaatteita mulla ei oo koskaan tainnut vielä ollakaan! Joku saattaa muistaa mun kertoneen aika pahaksi äityneestä pakkomielteestä pitsiin... no eipä taas yllättänyt mitä kassalle lähdin kiikuttamaan.
Guessin laukku on synttärilahja eli aikapäivää sitten hankittu, mutta päivänvalon se näki vasta nyt. Oon vissiin vähän rajoittunut siinä mielessä, että miellän ruskeat laukut kesälaukuiksi ja mustat laukut puolestaan talvikäyttöön. Niin tai näin, povaan tälle kauniille harmaanruskealle käsilaukulle paljon käyttöä. <3 

Melko samaa sävyä edustavat kengät löysin edullisesti H&M:ltä. Olen ostanut usein näitä H&M:n halpoja kesäkenkäsiä ja hintaansa nähden ne ovat kestäneet käytössäni yllättävän hyvin. Kyllä niillä on yleensä kaksikin kesää parhaimmillaan painettu menemään ellen ole onnistunut vaikkapa potkimaan niiden kärkiä ihan rähjäisiksi (mitä tapahtuu usein) tai aiheuttamaan niille muutoin ennenaikaista tuhoa. Harkitsen toisen parin ostoa kaappiin jemmaan... Eilen operoin eteisestä talvikengät pois näkyviltä, vihdoinkin! Tänään voisin järkkäillä kesäkenkäset esille. :)
Kuvasta kiitos Linalle. :)

2 kommenttia:

Johku kirjoitti...

ihanat maastonvihreät pöksyt!

Tellu kirjoitti...

Kiitoksia! Pitkään niitä ehdinkin himoita ;>