sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Viikko loppui

Viikonloppu alkaa olla jälleen selätetty. Takana on muunmuassa Rillun kanssa suoritettu pubirundi Jyväskylän yössä. Kriteerinä kuppilan valinnalle oli lätkävapaa vyöhyke. Ei oltu ihan varmoja sohivatko kumista kiekkoa hullunlailla Sveitsi vai Neuvostoliitto, vai mitkäs ne nyt oikeasti olikaan. ;) 

Nyt on taas vaihdettu kuulumiset ja juoruttu suu vaahdossa, kerrassaan virkistävää! :D Jäljelle hyvän mielen lisäksi jäi myös orastava kurkkukipu, äh sehän tästä puuttuikin. Oon jo pidemmän aikaa ollut vähän umpiossa ja erakoituneena tänne kotiin neljän seinän sisään, mutta talven väistyttyä mielikin alkaa olla kirkkaampi ja mökkihöperöys lähentelee uhkaavasti. Kesäksi on onneksi muutamia kivoja suunnitelmia tiedossa, joten ei muuta kuin porskutetaan niitä kohti!
Romanttisella illallisella hehkulampun valossa tarjoilin miehen kalastamaa kirjolohta, valkosipulisia uunijuureksia sekä uutena elämyksenä tankoparsaa. Nam! Osasin paistaa lohesta jopa syömäkelpoista, monesti kun se tuntuu jäävän vähän vetiseksi. ;O
Lauantai-illan kampaus oli pitkästä aikaa kikkuraa, toispuoleiseksi pinneillä viritettynä. Otsatukka alkaa olla riittävän pitkä pysyäkseen aloillaan ilman pinniä, ainakin näin kiharrettuna ja kunnon suihkauksella hiuslakkaa.
Siinäpä  hitusen viikonlopun tunnelmia kaverilta lainassa olevalla kalansilmä-objektiivilla tarkasteltuna. Se on kieltämättä hauska kapine kokeiltavaksi, vaikkei se nyt omia tarpeita niin palvelekaan. Kivaa alkavaa viikkoa  kaikille! Odotan innolla tulevia päiviä ja niiden kesäisiä lämpöasteita, jotta saan vihdoin pakata talvikengät säilöön. :)

Ei kommentteja: