keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Näitä onkin ootettu!

Ette saletisti varmaan arvaa mitä...
Raikkaita hedelmiä! Niin, ihan kuin niitä ei voisi syödä talvella. :D Thaimaassa ihastuin jälkiruoaksi tarjottuun tuoreeseen ananakseen, joten reissun innostamana oon kiikuttanut kaupasta kotiin jo useamman kappaleen tuota herkkua. Mansikoissa ei ole tähän mennessä ollut makunsa puolesta juuri kehumista, espanjalaisia kun ovat.
 Auringonottoa ja löhöilyä omalla parvekkeella, ihan huippua! Tajusin eilen, että partsilla voi aloittaa paistattelun jo aamulla ysin pintaan ja paahdetta jatkuu iltapäivälle kahteen saakka. Ei tarvi lähteä ees biitsille valtaisan ihmismassan sekaan, en oikein osaa rentoutua siellä. :D Mikäs sen parempaa kuin kesäpäivän aloitus aurinkotuolissa löhöillen...
 ...kera maistuvan aamupalan. Ulkona syömisessä on ihan oma tunnelmansa, täytyy ottaa asiaksi ruokailla partsilla enemmänkin ilmojen lämmitessä. Haluaisin päästä grillailemaankin. Heitettiin tylysti meidän sähkögrilli roskikseen, kun se oli ollut talven ajan parvekkeella. Siksipä se ei ollut ruoanlaittohimoja herättävässä kondiksessa. Uutta tuskin tulee kuitenkaan ostettua tähän hätään, mutta onneksi grillejä löytyy muualtakin.
 Kesämökkeilyä ja rantasaunaa (ei saunanlämmittäjässäkään ole vikaa)! Poikaystävän perheen mökillä on tullut vietettyä monet yöt. Luonnon helmassa on ihanan hiljaista, linnut vain laulelevat ja mieli lepää. 
 Muovipullomerestä tyhjennettyä ja puhtaaksi jynssättyä partsia olen haikaillut jo keväästä saakka, alkoihan se näyttää jo turhan säädyttömältä. Partsin ehostus onkin enää kesäkukkia, minitomaatteja sekä yrtti-istutuksia vaille valmis, sitten kelpaa! Onpahan tälle kesäleskelle jotain tekemistä, kun saa leikkiä puutarhuria kasvien parissa. Halusin ensihätään äkkiä jotain vihreää esille, joten laitoin ruukkuun ikivihreän Ikean muovirehun. ;)
Biksujen esillekaivamista ei tarvitse viivästyttää enää hetkeäkään. Nämä söpöimmät kukka-bikinit EVER löytyivät Thaimaasta. <3 Muutenkin bikinivarasto sai värikästä täydennystä matkan aikana. On myös varsin mukavaa, ettei jokaisella biitsikäryttäjällä ole samoja vetimiä yllään.

2 kommenttia:

QA Sara kirjoitti...

näyttää niin super ihanalta!!!!:) viikko niin jään mammalomailee enkä tee muuta kuin otan aurinkoa ja syön hedelmiä ulkona!!!:D

Tellu kirjoitti...

Hihii, mammaloman suunnitelma kuulostaa enemmän kuin pätevältä, nauti!! :)