perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannuskynsiä

Juhuu! Vielä täällä henki pihisee, vaikka edellisestä postauksesta onkin aikaa jo pieni ikuisuus. Silkan ajanpuuteen vuoksi on tullut kirjoitteluun hieman taukoa, vuorokaudesta tuntuu loppuvan tunnit kesken. Eipä ole ollut mitään hirveän tärkeää asiaakaan, jota olisi pitänyt päästä pulputtamaan kaikelle kansalle. :P

Juhannuksen kunniaksi tässä tulisi piiiiiitkästä aikaa pieni kynsipläjäytys, ihan vain kuvien muodossa:
Yritän tässä heräillä vielä, ennen kuin kykenen pakkailemaan viikonlopun kamppeet kasaan. Univelkaa on päässyt kertymään aikamoinen lasti, joten onhan se nukuttava kun kerrankin on vapaa aamu, eikä tarvitse ponnistaa sängystä aamukuudelta. Muutaman tunnin päästä suuntaamme auton kohti kesämökkiä ja juhannuksen viettoa tähän tietoon rauhallisissa merkeissä. Kivaa! Ei muuta kuin hyvää viikonloppua ja juhannusta kaikille! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei kuule! Aloin vasta lukeen tätä sun blogia, niin kysynki nyt että käytätkö niitä ceasarsshopin geelejä? Miten ne pysyy? Kestääkö montaki viikkoa?:)

Tellu kirjoitti...

Moi! En ole käyttänyt niitä yli vuoteen ja silloinkin käytin vain yhdet purkit. Kyllä ne mielestäni hyvin pysyivät, vaikka käytössäni ei ollutkaan Ceasarssin primeria/preppiä. Ne kannattaa hankkia mikäli geelejä on tilaamassa.

Nykyisin mulla käytössä on nded:in myymät Vylet Nails Studio edition-geelit. Jahka joskus kynsi-innostus puraisee taas, suunnitelmissa olisi tilata Mereneidin tai Mosaicin geelejä :)