keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tositarkoituksella

Materialistiset himoni on toivottavasti täytetty taas hetkiseksi. Pahoin pelkään, että naisellinen mieleni keksii taas uusia oikkuja, mutta siihen asti on oltava tyytyväisin mielin. Ei mutta ihan oikeasti pitäisi jättää kaikki ylimääräinen ja tarpeeton ostostelu ihan minimiin, koska tulossa on aika isoja hankintoja. Oi miksi on niin vaikeaa pitää kukkaron nyörit tiukalla, kun ei saisi ostella mitään ylimääräistä?!

Mutta itse asiaan: saanen esitellä viralliset vaivaisenluun armahtamista varten hankitut kengät! Mulla on jo vuosia ollut erittäin typerä tapa käyttää himpun tai pari liian pieniä kenkiä. Tämä päähänpinttymä pienistä kengistä kai liittyy nuoruuden traumoihin. Silloin käytin "pari" numeroa liian isoja kenkiä, eli kokoa 40-41 :D Uskottelen itselleni, että kyllä ne ahtaat kengät siitä venyvät kun aikansa tepastelee. Joo, älkää kysykö mitä järkeä. Vaivaisenluu alkaa olla jo aikamoinen mollukka, mutta tosiaan ihan voin itseäni syyttää. Nämä Stylesnobin nahkaiset töppöset ovat ihan unelman pehmeät. Ihan luksusta, kun mikään ei hierra, purista, hankaa tai väännä varpaita luonnolliseen asentoon! :D  Hankin näihin vielä lisäksi tärähdyksiä vaimentavat pohjalliset. Eipä noissa timanttiröykkiöissäkään valittamista ole...
Toinen uusi aarteeni sisältää myös annoksen kimallusta. Ebayn selailun tuloksena päädyin tilaamaan tällaisen kaulakorun. Ei voi mennä pahasti pieleen, jos se on hopeinen, piikikäs ja siinä on timantteja. Koru sopii yhteen melkeinpä kaikkien vaatteiden kanssa, arkena tai juhlana.
Viimeisintä ostosta täytyy vähän pohjustaa. :D Viimeksi kun olin Rillun kanssa riehumassa tanssahtelemassa elegantisti kaupungin värivaloissa, kesken parhaiden muuvien huomasin pikkuisen olkalaukkuni kadonneen. Kääk! Onneksi oli tuuria matkassa, koska satuin huomaamaan tuon kevyen laukun hävinneen juuri sinä hetkenä, enkä vasta myöhemmin jossain toisaalla. Jaloistahan se tanssilattialta onneksi löytyi, muutoin olisi pahimmassa tapauksessa saanut heittää hyvästi puhelimelle ja maksuvälineille. Laukun hihna oli repeytynyt irti, räts vaan.
Se siitä muutaman euron veskasta sitten, en viitsinyt nähdä vaivaa sen korjaamiseksi. Katsoin tilaisuuteni koittaneen, kun löysin Fashionstoren ale-valikoimasta tämän soman ja baariin juuri oikean kokoisen Guessin olkalaukun. Laukkuun sopii hyvin kaikki olennainen: puhelin, rahat ja vähän meikkejä. Luulisi hihnankin kestävän kovempaakin menoa. ;)
Sellaisiin houkutuksiin lankesin tällä kertaa. Iskikö mikään? :)

4 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Nuo baltsut on niin täydelliset, samoja olen itsekin usein ihaillut!! :)

Tellu kirjoitti...

Ne oli kyllä hyvä ostos! <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kaikki on makeita, mut tolle kaulakorulle sydän sytkähti kyllä ihan erikoisen paljon! :)

Tellu kirjoitti...

Se onkin ollut oiva ostos <3