tiistai 30. heinäkuuta 2013

Long time no nails

Vihdoin! Sain aikaiseksi tehdä itselleni nakkisormien kaunistuksen nääääääs. Melkein kolme tuntia se vei, että sain vaivoin laitettua käytännöllisen lyhyet kynnet muoteilla. Tippien reunat alkaa monesti repsottamaan ja lopulta pamautan kynnen johonkin, jolloin tippi napsahtaa kivuliaasti irti. Muoteilla tehdyissä kynsissä ei ole tälläistä ongelmaa. Omat kynnet kasvavat mukavasti geelien alla, kunhan kynsiä jaksaa vain huoltaa. Jospa sitä taas jaksaisi, kun taukoa omien kynsien geelailusta onkin ollut jo tovin. Inspis koristelujen suhteen on edelleen karkuteillä, mutta mättää vaan erilaisia hileitä niin hyvä tulee. :P
Kun mielikuvitus leijailee omilla teillään, on viisainta tukeutua tuttuun ja turvalliseen koristukseen. Kärkiin levitin neonpinkkiä värigeeliä, geelin ja oman kynnen rajan peitin kolmella erilaisella ja -kokoisella hileellä. Pinkkiä ja kimaltavaa - toimii aina. Käyttämäni glitterhileet on siitä kivoja, että ne heijastelevat valossa useissa eri sävyissä. Milloin näkyy vihertävää, milloin pinkkiä tai sinertävää. Melko kätevää. :)
Halusin päästä helpolla ja tein kynsistä kantikkaat, jotta välttyisin ylimääräiseltä viilailulta. Kuulostaa varmaan hirveän innostavalta, kun kerron tehneeni kaiken helpoimman kautta. :D Kun huollon aika koittaa, viilalle on sitten enemmänkin töitä.... terävät tai mantelinmuotoiset kynnet on enemmän mun juttu!

16 kommenttia:

Hannele Eronen kirjoitti...

Ihanat värit kyllä :) Mikä on tuo pinkki geeli?

Tellu kirjoitti...

Se on ndedin neonpinkki :)

Anonyymi kirjoitti...

Käytitkö vylet nailis geelejä kynsiin?:) ja ootko muuten tykänny tuosta merkistä,onko kestävyys ollut hyvä?

Tellu kirjoitti...

Käytin juurikin niitä :) Hintaansa nähden ne on kyllä olleet oikein mainiot ja ovat kestäneet hyvin ihan oman kynnen geelauksessakin. Kannattaa kyllä koittaa, jos haluaa edulliset geelit :)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Oijoi, onpas ne kauniit ja pinkki on aina plussaa ;)

Tellu kirjoitti...

Kiitos! Mikä siinä pinkissä oikein on, kun se vetää niin kovasti puoleensa...;D

Anonyymi kirjoitti...

Olen miettiny, että tilaan noita ndedin värigeelejä nii millainen peittävyys niissä on ? Kun koristelen kynsiä erilaisilla glittereillä ja hileillä, vaikka laitan siihen päälle viellä kerroksen rakennegeeliä ja viimeistelen viilamalla niin pinnasta ei tule sileää ja tasaista vaan glitterit ja hileet tuntuu läpi. Olisiko sinulla tähän ongelmaan jotain neuvoa ? :))

Tellu kirjoitti...

Peittävän lopputuloksen saa levittämällä esim pari ohutta kerrosta, niiden välillä kovetus uunissa. :)

Itse laitan juurikin tuosta syystä hileiden yms päälle kaksi kerrosta geeliä ennen viilausta, ettei ne varmasti tunnu sitten karheina... Se on niin ärsyttävää, jos kynsiin jää jotain koristeita töröttämään ja sit niitä onkin pakko yrittää "repiä" kokoajan :D Toisena tulis mieleen onko sulla liian karhea viila, millä kynsiä tuon geelikerroksen jälkeen vielä siistit?

Anonyymi kirjoitti...

Olen käyttäny kynsien siistimiseen 180 grit viilaa ja valkoista sellaista palkki viilaa. En osaa päättää minkä värisiä värigeelejä tilaisin, kun niitä on niin paljon. Niin mitkä värit on sinun mielestä hyödyllisiä ?:))

Tellu kirjoitti...

Värit on niin makuasia 8) Multa löytyy neonväreinä pinkki, keltainen, oranssi ja sininen. Sit on pastelli persikka, vaaleanpunainen, vaaleansininen, mintunvihreä. Lisäksi musta ja valkoinen geeli. Perusväreistä on helppoa sekoittaa uusia värejä! :)

Jenna kirjoitti...

Mulla on noi samat ndedin geelit, käytän kolmivaihegeelejä. Mutta ongelmana on kynnet alkavat ilmaantumaan parin päivän jälkeen. Olisiko tähän jotain vinkkiä ? :)

Tellu kirjoitti...

No onpas harmi :/ Oletko karhentanut oman kynnen, viilannut ihan kevyesti kynneltä 'kiillon' pois? Onko kynnelle jäänyt rasvaa/viilauspölyä jolloin geeli alkaa ilmaantua nopeasti? Entä onko sulla käytössä minkäänlaista primeria/pohjustustuotetta? Tuollaisia seikkoja tuli mieleen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten saat noilla ndedin väreillä noin peittävää jälkeä ja värit hyvin esiin. Ku vaikka laiten kolme ohutta kerrosta miin silti ei tule peittävää :))

Tellu kirjoitti...

Onpas merkillistä, kun tosiaan mulla aina on riittänyt et levitän siveltimellä sen pari-kolme ohutta kerrosta geeliä kynnelle :/ Helposti tulee sitten liian paksusti geeliä, jos laittaa enemmän kerroksia :(

Anonyymi kirjoitti...

ootko käynyt mitään koulutuksia? Noi sun tekemät kynnet on niin ihania! Teen itekkin geelejä, mutta oon vielä ihan alottelija.. kuinka kauan sulla meni oppia kaikki siis jos oot itseoppinut? :D mulla ongelmana on että ne ei pysy kovin pitkään.

Tellu kirjoitti...

En oo käynyt mitään kursseja tai koulutusta, ja kiitoksia kommentistasi! :) Enpä vieläkään osaa tehdä kaikkea niin hyvin ja oikealla tekniikalla kuin haluaisin... mutta kyllä siinä taisi hyvinkin yli vuosi vierahtää, että aloin olla tyytyväinen tuotoksiini ja niiden kestävyyteen :)