lauantai 19. helmikuuta 2011

Bowling

Käytiin eilen porukalla pitkästä aikaa keilaamassa Rantasipissä Laajavuoressa.  Edellisestä kerrasta taitaa olla aikaa jo useampia vuosia, kun kävimme lukiossa keilaamassa. Muistelen yhä suurella kauhulla, kun lismainen poikien liikunnanopettaja halusi näyttää juuri minulle oikeaoppisen keilausasennon noin niinkuin kädestä pitäen. Ihan puistattaa!
 
 Tässä tulee nyt pieni kuvasarja, jossa havainnollistan sitä, kuinka keilapalloa ei tule käsitellä:

 OMG! :D

Luulin tosin heittäneeni kuulan jonkun viattoman sivullisen päähän, mutta onneksi toilailustani ei koitunut mitään vahinkoja kellekään. Vastedes yritän muistaa putsata palloa ja käsiäni, ettei pääse lipsahtelemaan. Eihän keilailu kokonaisuudessakaan ihan putkeen mennyt, mutta pääasia että oli hauskaa! Täytyy ehdottomasti lähteä sinne uudestaankin, jos joskus vaikka oppisin osumaan keiloihin enkä pelkästään heittämään palloa suoraan kouruun. Pääasia on, että päihitin armaan puolisoni pisteet heittämällä! Tästä hyvästä em. henkilö kieriskeli itsesäälissä ja keksi tekosyitä (mm. leikattu käsi, liian kireä paita, huono valaistus, pissihätä, kallis olut) surkealle häviölleen loppuillan. ;)

Uudenkarheat kynteni kuitenkin saivat pallon käsittelystä osakseen ja peukalon kynsi katkesi varsin kivuliaasti. Oma kynsi repesi aika pitkältä, mutta olihan se toki arvattavissa. Täytyy korjata sattuneent vahingot mahdollisimman pian!

Täytyy kohta lähteä valmistautumaan illanviettoa varten, menemme nimittäin viettämään ystäväistemme tupaantuliaisia. Vähän vaan hirvittää tuo ulkona paukkuva pakkanen, mutta ehkä pari ekstrakerroksta sukkahousuja auttaa asiaan. Tai sitten ei. Pidemmittä puheitta kivaa lauantaita leidit!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mulle kävi keilaamassa ihan sama juttu ton kynnen kanssa, otan osaa :(

Tellu kirjoitti...

Nojoo, olihan toi kynsien kohtalo arvataavissa, mutta aika kurjaa silti! Uskaltaakohan tuohon nyt tehdä hetkeen uuttakaan kynttä ;(