maanantai 21. helmikuuta 2011

Kenkäkerho

Katselin tässä juuri aikani kuluksi jo hallitsemattomaksi kasvanutta kenkäkokoelmaani. Kuten kuvasta näkyy, on kyseessä melkoisen synkkä sakki! Näpläilen kaupoissa aina ihan innoissani kaikkia mahdollisia sateenkaaren värisiä kenkiä, mutta kotiin kelpuutan aina ne mustat. En vain ilmeisesti osaa käyttää värikkäitä kenkiä. On mulla tosin yhdet kirkkaanpinkit piikkarit, mutta ne on ollut niin "kovassa" käytössä, etten ole viitsinyt viedä niitä edes suutariin. Mustissa kengissä onkin se hyvä puoli, että niiden kanssa ei voi mennä koskaan mönkään. ;) 

 Tässä välissä täytyy pikaisesti täsmentää, että tässä ei ole vielä kaikki kullannuppuni. Osa on yhä jemmassa porukoilla, sillä nämäkään ei oikein mahdu mihinkään niin siististi kuin haluaisin. Kotona tosiaan olisi kaikille omat kenkälaatikot, mutta ne vievät kamalasti kaappitilaa, mitä muutenkin täällä on niin säälittävän vähän. Täytyisi varmaan hankkiutua osasta kengistä eroon, mutta mietin aina, että niitä voi vielä tarvita. Tällä tyylillä en pääse niistä siis ikinä eroon, enkä kyllä oikeastaan edes haluakaan näin tarkemmin ajateltuna. Loogista, eikö? No ei.
Kuviin pääsi myös muutamat pölypalleroiset, mutta älkää niitä katsoko.  Nuo tämäm ylemmän kuvan oikeassa yläkulmassa olevat Gino Ventorin korkokengät olivat muutamia vuosia taaksepäin mielestäni ihan älyttömän korkeat, kun niiden korolla on mittaa 5-6cm. Nykyään ne tuntuvat ihan lättäpohjaisilta kengiltä ja niistä olisi kiva päästä joskus eroon, koska jalassa ne ovat olleet useampi vuosi sitten ja siitä voimme sujuvasti päätellä kuinka monta kertaa niitä tulee vielä käytettyä. Wink wink! ;)

Tämä malli löytyy jostain kaappien syövereistä myös tekonahkaisena mustana sekä versiona ilman noita niittejä tekomokkaisena violettina sekä mustana.

 
 Olen erityisen tykästynyt kaikenlaisiin niitteihin, solkiin ynnä muihin virityksiin. Lähinnä ihastun vain hopeisiin koristeisiin, koska en oikein välitä kultaisista yksityiskohdista. Uusimman kenkäparin kirkkaanpunainen pohja (ja niitit) lämmittivät sieluani niin paljon, että olihan ne saatava. Kaiken kukkuraksi kengät ovat aitoa nahkaa ja maksoivat alennuksessa vain 15€. Olen löytänyt useat nahkaiset kengät alennusmyynneistä, mikä onkin oikein mainio juttu, koska en millään raaskisi työntää kenkiin ihan älyttömiä summia. Ellei ne sitten olisi niiiiiiin ohittamattomat kaunokaiset. Sellaisia ei vielä tosin ole tullut vastaan. 8)
Vilman suosikkikengät <3

Olen haalinut myös muutamat avokärkiset korkkarit, mutta niillä ei ole ollut kamalasti käyttöä jostain maagisesta syystä. Kuvan kaikki kengät taitavat olla Biancosta. Biancon kengissä on älyttömän hyvä lesti! Harmi vain kevään uusi mallisto näyttää aika kamalalta. Nuo etualalla olevat niittiset kaverit sain lepyttelylahjaksi poikaystävältäni, ja kyllähän minä lopulta lepyin. Olin aikaisemmin surrut liikkeessä käydessämme kuinka kalliit ne olivatkaan, eikä minulla ollut rahaa niihin. Oli vallan mukava yllätys saada ne! Seeprapohjasia kenkiä olin hamuillut myös liikkeessä, mutta nekin olivat niin khalliit, että sinne jäivät. Ehkä vuosi tai kaksi tämän jälkeen löysin nämä yhdesltä blogikirpputorilta 15€ hintaan ja voin kertoa, että olin onneni kukkuloilla. Ahhh, mikä tuuri!

Tässä taisi olla kaikki ainakin kuvien suhteen, joten näillä mennään! Tunnustautuukos kukaan muu kenkähulluksi?

7 kommenttia:

anma kirjoitti...

Kenkäkokoelmasi on kieltämättä varsin jumalainen! Voisin ottaa näistä jokaisen parin itselleni! IHANIA.

Tellu kirjoitti...

Valinnanvaraa löytyy, kiitos! :D

MouMou kirjoitti...

Aaw, KITTA!<3

Ja niittikengät on kyllä ihania. Ei siitä pääse yli eikä ympäri.:)

Tellu kirjoitti...

Kiskis! <3

Niittikengät on elämäni suola ja päiväunieni suurin kohde! O:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kenkäkokoelma!:) Mä tuolta bongasin heti suosikkini, nuo Spiritin käärmenahkatyyppiset voisin heti sujauttaa jalkaani :D

Anonyymi kirjoitti...

Itse tykästyin täysin Gino Ventorin musta/hopeisiin kenkiin jotka löysin Aleksista, mutta harmiksi ne katosivat kokonaan muuttaessa muutama kesä sitten. Minkä kokoiset ovat? Voisin adoptoida. :D

Tellu kirjoitti...

Sofiina: Kiitos! =)Ne on kyllä kivat!

Anonyymi: No jopas nyt jotakin, muutossa tuntuu aina katoavan jotain olennaista. :D Noi on kokoa 38.