sunnuntai 20. helmikuuta 2011

What would MacGyver do?

Viikonloppuni on taas kulunut hieman saamattomissa merkeissä. En osaa rytmittää päivääni sillä tavalla, että saisin mahdollisimman paljon tehtyä noita etäkursseja. Vaikka nukun pitkään, niin silti päivällä nukuttaa ja voisin ihan ilman ongelmia nukkua vaikka koko päivän.

Perjantaina olin illalla niin ahkera, että sain itseni raahattua kaverin luokse syömään voileipäkakkua. Ruoka onkin varsin loistava houkutin, jos haluaa saada meitsin liikkeelle, vinkvink ;)

Koska asukuvat eivät millään ottaneet onnistuakseen, tarjolla on nyt vain naamakuvia. Olen ihastunut noihin lepardikorviksiin, jotka Tellu minulle ystävällisesti lahjoitti.

Ulkona oli perjantai illalla taas sellainen lähemmäs -30 astetta pakkasta, joten syväjäädyin näyttävästi noin puolen kilometrin matkalla. Huomatkaa kuitenkin valloittava blingbling-piponi, johon olen enemmän kuin tykästynyt.
Perjantaina päädyttiin tosiaan Shakeriin. Lopulta menin nukkumaan joskus aamuyöllä noin kello kuuden maissa. Jatkuva väsymykseni saattaa toki johtua siitäkin, että rytmini ovat päin sitä itseään...

Vaikka eilen olisi pitäny keskittyä niihin kuuluisiin kouluhommiin ihan urakalla, niin päivän suurin saavutukseni oli ruoanlaitto, kaupassa käyminen ja leipominen. Toisin sanoen vietin prinsessailtaa, sillä illalla katsoin vielä MacGyverin elokuvan.
Olen pienestä asti ollut rakastunut MacGyveriin, ahhh. Nykyään hän tulee kuitenkin TOP-listallani vasta poikaystäväni jälkeen.

Illan teemaan liittyen tein mokkapalani ilmastointiteippiä ja linkkuveistä käyttäen. Saattoi siinä touhussa olla ehkä muitakin apuvälineitä. Pääsin muun muassa vihdoin testaamaan tuota uudenkarheaa joululahjaksi saamaani Chilli-sarjan vatkainta. Edellisestä vekottimestani kuului hurjia ääniä ja se oli muutenkin hieman epävakaa, joten sen käyttäminen oli toisinaan vähän pelottavaa.

Tällaisia niistä kuitenkin tuli, ja ihan mielettömän hyviä! Varsinkin kun en ole pitkään aikaan näitä syönyt, namiiii.

Nyt tässä pohdin, että pitäisikö mennä salille. Olen joutunut pitämään muutaman viikon taukoa, sillä olen kärsinyt kestoflunssasta aika pitkään. Viimeksi kun menin hieman flunssaisena rehkimään, niin tauti puski kahta kauheammin päälle, joten ajattelin yrittää parantua ihan kunnolla. Nyt ei kuitenkaan ole enää kurkku kipeä, vain vähän nenä vuotaa.....

Joten voisinkohan jo mennä?


9 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Ehkä sä uskallat jo :-) Mäkin kävin eilen taas salilla muutamien viikkojen tauon jälkeen, pirun flunssa kun iski taas :-( Onko sulla hei jotkut pidennykset kun sun hiukset näyttää aikasempaa pitemmille?

Rillu kirjoitti...

uskaltauduin ;D toivon hartaasti ettei tauti enää jatku, hrrrr.

Ei ole pidennyksiä :) oon kyllä ylpee näistä kun pisimmät hiukset on takaa alaselkään asti, wuhuu! ei vaan raaskis leikata

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä sun tukkas on kasvanu noin nopeesti? :o Upean näköiset! Itse oon kasvatellu jo kolme vuotta ja vaivaiset kymmenen senttiä vain tullut lisää :D

Rillu kirjoitti...

En tosiaan tiedä :D nää on noin 1,5 vuodessa kasvanu suurin piirtein 30 senttiä, ellei enemmänkin kun kävin pätkimässä näitä viime syksynä :p

anma kirjoitti...

Pakko kommentoida vielä toiseenkin postaukseen :) oot hurjan kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Oisko mahdollista saada jonkunlaista meikkipostausta?=)

Rillu kirjoitti...

PUSSAUSKOPPI: voi kiitos paljon! :)

Anonyymi: onhan sellainen hyvinkin mahdollinen, vaikkei kummoisia kykyjä allekirjoittaneelta löydykään! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka tytöt, on tovi taas vierähtäny täällä vierailusta. Uusi ihana blogi:) Mikä väri sulla on tukassa, olen pitkään metsästänyt täydellistä ruskeaa väriä ja tuo näyttää ihanalta ruskeiden silmien kanssa ku itsellänikin on<3 ja toi pipo mistä se on, täydellinen valkea pipo myös hakusessa:)
-early summer

Rillu kirjoitti...

early summer: tervetuloa uuden blogimme pariin, muistankin sinut! ;D väri on tosiaan Loreal casting creme gloss, Huumaava tumma nougat, joka on ollut suosikkini tässä parin vuoden ajan :)

Pipo on löytö Jyväskylän Fiorellasta ;p