torstai 17. toukokuuta 2012

Kuuskybäsillä

Koen täällä kauhunhetkiä kun meneillään on talossa kaikuvista äänistä päätellen joku jääkiekkopeli. Meillä tässä kotona on pystytetty yhden miehen kisakatsomo, joka ei äänenkäytössä taatustikaan jää kakkoseksi muille kotikatsomoille. Yhtäkkiä purkautuvat karjahdukset ja muut eläimelliset äänet saavat sydämen pomppaamaan kurkkuun ja silmät putoamaan päästä. Nyt se tanssii tuossa voitontanssia sateenvarjon (?????!!!) kanssa ja hymyilee kuin mielipuoli, mutta toivottavasti ei liian aikaisin. ;)

Tänään pääsimme tosiaan juhlimaan erään herrasmiehen 60-vuotissynttäreitä aurinkoisen sään säestämänä. Juhlapaikka oli kaunis ja idyllinen ja siellä kestittiin 90 henkeä sujuvasti. Paastosin koko aamun  juhlatarjoiluja varten ja kyllä kannatti, tarjolla oli uskomattoman hyviä ruokalajeja! On ehkä maailman parhainta, kun ruokaan on panostettu.
Päivällä lämpöasteet nousivat kiitettävän kesäisiin lukemiin ja tunnelma alkoi käydä hikiseksi, kun samassa tilassa oli suuri niin määrä ihmisiä. Onneksi mekkoni oli puuvillaa eikä kuolettavaa tekokuitua, jossa olisin hionnut varmasti hengiltä niin kuin toissakesäisissä häissä, jolloin päälle pukkasi lähemmäs +30 asteen helle. Muistelen huvittuneena, kun silloin hiki valui otsasta ja jalkojakin pitkin, vaikka silloin ei kauheasti naurattanut. Ei käy kateeksi puvut päällä patsastelleita, huh! Juhlapaikka sijaitsi kosken läheisyydessä ja ulos pääsi helposti vilvottelemaan. Olihan sitä käytävä katselemassa kuohuvaa vettä ja ottamassa parit fotot, kun kerrankin oli luvan kanssa tälläytyneenä näin miellyttävässä ympäristössä:
<3
Kampauksesta mulla ei ole tarkempaa kuvaa, mutta koko aamun näpertely ja käherrys tuotti  lopulta mieleisen lopputuloksen. Letitin yhden klipsiosion ja taivuttelin sen ikäänkuin hiuspannaksi hämäämään orastavaa tyvikasvua, joka on tumman tukan suurin vitsaus. Mitäpä tuosta, juhlat olivat mielestäni erittäin onnistuneet, ohjelma viihdyttävää ja tunnelma mukavan rento. Lisää juhlia, kiitos!

Mitäs tykkäätte asusta? =)

4 kommenttia:

kaizukainen kirjoitti...

voi miten ihania kuvia :)

Tellu kirjoitti...

Kiitos kovasti! Mukavaa, kun vihdoin voi kuvata ulkona auringonpaisteessa =)

Anonyymi kirjoitti...

asu on ihan kiva, joo, mutta sie oot tyttö kyllä pullistunut jonkin verran..? :o

Tellu kirjoitti...

Olen ollut viimekuukausina ruoka-aikaan kotona :P