perjantai 25. toukokuuta 2012

Tällä viikolla olen...

Nauttinut kesäisistä päivistä...
Miss Ylipukeutunut neuletakissaan
Rymynnyt kaukana metsissä makkarat mielessä...
Napsinut omat geelikynnet pois, mutta tehnyt kynsiä toisille ja geelannut omat varpaankynnet...
Oivaltanut miten ilme muuttuu otsatukan ollessa pois silmiltä ja tykännyt siitä...
Tutustunut ripsipidennysten kiehtovaan maailmaan, kuvan megaripset eivät tosin ole minun tekemäni....
Leiponut huomiseksi tuparilahjaksi piirakkaa ja tehnyt itselle siitä myös pienet ennakkomaistiaiset...
Olen myös reissanut päiväretkillä Mikkelissä sekä Tampereella. Mikkelissä en oillut käynyt ikuisuuksiin, mutta oli korkea aika mennä tarkistamaan uskaltaako tuota mun miestä päästää sinne (pahimmassa) tapauksessa opiskelemaan. En ole aivan varma mihin loppupäätelmään tulin, mutta sen verran oma tunne vahvistui, että minua ei sinne saa kirveelläkään taivuteltua. :D Tampereelle lähdin kaverin seuraksi Ideaparkiin ja Ikeaan hankkimaan huonekaluja hänen uuteen ei-homehtuneeseen asuntoonsa. Kiitos luojalle, että matkassamme oli navigaattori. Ilman sitä olisimme jääneet Tampereen keskustaan ajamaan rinkiä ikuisiksi ajoiksi pahimpaan ruuhka-aikaan. Olisimme siellä varmasti vieläkin. ;)

Tämä ilta johdattaa minut kohta nukkumaan, koska herkuttelin iltapalaksi muffinssipellillä tehtyjä minikokoisia katkarapupiirakoita ja NYT TURVOTTAA! Täytyy kehitellä jotkut kekkerit, mihin saisin luvan kanssa väsätä erilaisia minipiirakoita, niistä tuli niin kivan näköisiäkin. Erehdyin lupaamaan, että haen poikaystävän baarista, jos yöllä sataa. Yllättäen juuri nyt ajatus aamuyöllä heräämisestä ja auton rattiin hyppäämisestä ei voisi juuri vähempää kiinnostaa, kuten ehkä arvata saattaa. Palataan taas!

8 kommenttia:

kaizukainen kirjoitti...

kuulostaa kivalta :) oot ihan super nätti nois kuvis :)

Hautsi kirjoitti...

oooo aivan ihanat kynnet! ja toi sun kukkabolero sai mut huokailee, aivan ihana! :3
Mulla on kans joskus ollu vaikeuksia mennä ikeaan autolla navigaattorista huolimatta xD Tyydyn nykyään bussiin. :D pääsee ainaki perille..

Tellu kirjoitti...

kaizukainen: kivaa on ollutkin :D Ja kiitos jälleen :)

Hautsi: Kaverikin taisi olla mielissään pinkeistä kynsistään, toi pinkki geeli on ihanan räikeää :D
Kun ajaa Jyväskylästä päin sitä motaria ja siitä pitäisi kääntyä jostain rampista oikealle päästäkseen Ikeaan+Ideaparkiin vievälle tielle, siitä liittymästä ajaa lähes joka kerta ohitse. Mun mielestä siihen liittymään pitäs laittaa kyltti, että tässä suunnassa on Ikea :D Bussiin voi aina luottaa ;)

Henna kirjoitti...

Minkälaiset varpaankynnet on geelattuna? Oon kyllä paljon kuullut siitä, mutten koskaan nähnyt... Saisko kuvaa? :)

Anniina kirjoitti...

Noi kynnet!!<3 En kestä, niin ihanat ne on! Alkaa tehdä niin mieli ottaa taas kynnet, mutta en voi :-(( Ja voi että oot nättinä noissa kuvissa :-)

<3: Anniina

Tellu kirjoitti...

Henna: Ne on kovat :D Pelkäsin, että nää kynnet painuis jotenkin ikävästi kengissä, kun ne on niin kovat, mutta eipä nämä sen kummemmalta tunnu kuin luonnonkynnetkään =) Voin laittaa kuvaa, jos saan rumista varpaista jonkun hyvän kuvan :D

Anniina: Hihhii, kiitti! ;D Saakos sairaanhoitajilla/muilla alan ihmisillä olla kynsissä edes kynsilakkaa? =O

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Saiskos jostain ohjetta noihin minikatkarapupiirakoihin?

Tellu kirjoitti...

Käytin noihin valmistaikinapohjaa, josta otin pieniä palloja, kaulitsin ne ohueksi ja taputtelin öljyttyyn muffinssipeltiin.

Täytteeksi pohjan päälle laitoin katkarapuja, kuullotettua sipulia ja tilliä. Paprika sopii tähän myös tosi hyvin katkaravun kanssa! Jos haluaa tehdä kasvispiirakan, olen havainnut tosi hyväksi yhdistelmäksi minutomaatit, mozzarellajuustosta leikatut palaset ja tuoreet basilikan lehdet.

Sitten vatkataan rakenne rikki munasta tai parista, sekaan loraus ruokakermaa ja joukkoon sekoitin vielä muistaakseni pippuri-tillituorejuustoa antamaan makua. Kastike kaadetaan täytteiden päälle ja lopuksi ripotellaan piirakoiden päälle juustoraastetta. Monesti käytän piirakoiden täytteessä joko yrtti tai valkosipuli Philadelphia-tuorejuustoa.

Paistoin uunissa 200 asteessa n. 30min kunnes piirakat oli ruskeita.

Tämän selvempiä ohjeita mulla ei ole antaa, kun teen näitä piirakoita aina niin summanmutikassa ja laittelen milloin mitäkin aineksia. Jospa tästä oli apua! =D