maanantai 21. toukokuuta 2012

Paistelee

Ihana alkukesä! Jaksaa taas paljon paremmin, kun aurinko paistelee aikaisin aamusta yöhön asti. Heihei kevätmasis ja tervetuloa kesä!
Iltalenkkeilyä auringon laskiessa
Telkkarin katsomista auringon laskiessa 

Äitienpäivänä lähdettiin jälleen Toivokkaan syömään Taulun kartanoon. On se vaan hieno paikka ja hyvät ruoat. Syömisen jälkeen menin vielä muutamaksi päiväksi vanhempien luokse nauttimaan kesäisistä päivistä.

Meidän pihalta löytyi siilivauva. Luultiin ensin, että se on kipeä tai jotain, kun se ei lähtenyt luikkimaan karkuun vaan oli hyvinkin kesy.

Kokeiltiin syöttää sitä ja minä pääsin pitkästä aikaa mato-onkimaan. Noukin järvestä pari särkeä, jotka keitettiin ja perattiin siilille syötäväksi. Särjet kyllä maistui ja siili oli taas elämänsä kunnossa. On se söpö :]

Torstaina lähdettiin Turkkuseen minilomalle kolmeksi päiväksi. Oltiin liikenteessä äidin, kummitädin ja tämän tyttären kanssa. Reissulla tuli syötyä, juotua, juhlittua ja saunottua hyvin. Tällaisia reissuja lisää, kiitos!
Ilme?
Kupittaan puistossa

Adjöö! Ehkä ensi kerralla ihan asian kanssa ;)


4 kommenttia:

kaizukainen kirjoitti...

oi toi siili söpö <3

Anonyymi kirjoitti...

Hehee! Sulla on hyvä ilme tossa kuvassa. söpö siilivauva!!

Susanna kirjoitti...

Heippa! Mun blogissa on teille tunnustus: http://susanna-behindmyeyes.blogspot.com/2012/05/versatitle-blog-award.html :)

Susanna kirjoitti...

Heippa! Mun blogissa on teille tunnustus: http://susanna-behindmyeyes.blogspot.com/2012/05/versatitle-blog-award.html :)