lauantai 21. heinäkuuta 2012

Edullisia ostoksia ja lauantai-illan suunnitelmia

Olen harrastellut viimeaikoina niukanlaisesti ostosten esittelyä. Blogin alkuaikoina 5 vai peräti 6 (???!!!) vuotta sitten Vuodatuksen puolella piti kuvata jokainen meikki, alerätti, hiusväripurnukka ja ties mikä pieninkin ostos. Olin aikeissa vierailla "yleisöltä suljetussa" blogissamme Vuodatuksessa fiilistelemässä vanhoja kirjoituksia, mutta yllättäen koko sivustolle ei pääse kirjautumaan. Olisin halunnut ihan varmistaa milloin aloimme harrastelemaan blogin parissa. 

Käytiin eilen päiväseltään Tampereella ja samalla ajauduimme jotenkin kummallisesti Ikeaan, taas. Ei siinä mitään, Ikeassa asiointi jaksaa ilahduttaa mua kerta toisensa jälkeen. Rajallisen budjetin takia ansiosta pysyin siellä yllättävän hyvin aisoissa ja lähdin tyytyväisenä (maha täynnä lihapullia) kotiin uusien viinilasien (1,95€/kpl), kukkaruukun (2,95€) sekä kauniin turkoosin torkkupeiton (3,95€) kanssa. Yhtenä päivänä sain mieleeni, että olisipas kiva juoda sidukkaa ja limukkaa kivoista laseista. Näiden kookkaiden punkkulasien muoto miellytti silmää, sen kummemmin näillä laseilla ei tule olemaan mitään tekemistä kyseisen juoman kanssa.
Tein pitkästä aikaa pikkutilauksen H&M:ltä, koska ale-osasto pullisteli toinen toistaan houkuttelevampia tuotteita. Harmi vain, että olin hieman myöhään liikkeellä ja missasin kiinnostavimmat tuotteet sopivien kokojen puutteessa. Uhosin etten osta tänä kesänä yksiäkään uusia bikineitä, kunnes sorruin näihin yhteensä n. 5€ maksaneisiin valkoisiin pyllynpeittimiin. Nämä eivät kai olleet ihan virallisesti samaa sarjaa, mutta samaa sävyä oleva pitsinen yläosa ja tavallinen alaosa sopivat kuin yks yhteen. Jaksan edelleen hämmästellä bikiniyläosien kokomerkintöjä sekä mitoitusta, mutta onneksi olen oivaltanut miten ne toimivat. Ihan kuin noille olisi näillä kesäsäillä kauheasti käyttöäkään, mutta onpa ensikesäksi sitten uudet bikinit. ;)
Tilaus sisälsi myös  mustat ihan perusshortsit sekä valkoisen pitsisomisteisen huivin tyydyttämään pitsisiin vaatteisiin ja asusteisiin roihuavia himojani. Huiville taisi alennusten jälkeen jäädä hintaa 2,95€. Oikea löytö siis!
Ebay-shoppailukin on riistäytynyt taas käsistä. Kuukauden sisään sieltä on tupsahdellut lukuisia pikkupaketteja ja lisää on tulossa. Olen tilaillut muunmuassa ripsitimantteja, erilaisia kynsitarvikkeita ja jännityksellä odotan saapuvaksi kahta erilaista pitsitoppia. Geelikynsijuttujen ääreen pääsemme jahka saan uuniin uudet lamput palaneiden tilalle. Kestiväthän ne käytössä 2 vuotta eli oikein kiitettävästi.
Keittelen parasta aikaa itselleni kunnon padallista valkosipulista kanakeittoa. Valkosipulin maun on  muuten parasta olla läsnä, sillä mätin liemeen 4 kynttä ja valkosipulisulatejuustoa! Itselle joka kerta uuden aterian kokkaaminen on turhauttavaa, joten teen kerralla kunnon satsin, jolla elelen lähes koko viikon. Ruoan jälkeen olen toivottavasti virkistynyt sen verran, että kykenen kehittelemään illaksi jonkin helpon ja kivan maidottoman jälkiruoan. Kenties hedelmiä, marjoja, maidotonta vaniljakastiketta sekä kinuskikastiketta? Illalla olen menossa viettämään iltaa poikaystävän isosiskon luokse. Mua naurattaa jo valmiiksi, kun tiedän meillä olevan taas niin mahdottoman lystikästä. :D Illemmalla saatamme lähteä vielä istuskelemaan kaoottisen yökerhon sijasta johonkin pubiin. 

Tämä täti alkaa nyt syödä ja katsoa Gordon Ramsayn luotsaamaa Kurja Kuppilat-ohjelmaa. Hauskaa iltaa kaikille!

2 kommenttia:

Hautsi kirjoitti...

Muistan ku teillä oli alkuaikoina hauska blogi, kirjotitte ihan eri tyylillä mitä nyt, paljon räväkämmin ja teillä oli jos minkälaiset suttaukset aina naamojenne päällä anonyymiuden takia! :D
Voi että, ois ollu mukava itekki nähä niitä vanhoja kirjotuksia, ihan sieltä alusta. :D

Katoin tuota sun asua, ja mietin mikä siinä näyttää niin tutulta, niin mulla on ihan sama huivi, tosin vaan tuon sun paidan värisenä. :)
Muutenkin aivan täydellinen asu ja ihana rusketus. :)

Kaks vuotta on jo pitkä aika harrastella kynsitaiteilua, itellä meinaa hiipua joka välissä. :D

Tellu kirjoitti...

HUI, ootko seurannut meitä jo sieltä ajoilta asti? Ootpas sitkee! :D Olihan se kieltämättä aika erilaista ja hauskempaa kirjoittaa anonyymina ihan mitä sylki suuhun toi aiheesta kuin aiheesta :D

Kiitoksia! Rusketusta saisi kerä vähän lisää, mutta onpahan ehtinyt edes hetken auringossa oleilla. Jos kyllästyt sun vaaleanpunaiseen huiviin, vois ostaa sen pois. ;)

2 vuoden aikana on mulla harvoin ollut hiipumista ja oon jaksanut olla ihmeellisen innostunut epäonnistuneistakin tuotoksista huolimatta. Nyt sen sijaan hiipuminen on ihan huipussaan, eikä kynsienlaitto voisi juuri vähempää kiinnostaa :D