perjantai 20. heinäkuuta 2012

Two spirits ♥

Toissapäivänä juhlistimme kultun kanssa kevyesti 3 vuotista seurusteluamme. Vaihdoimme pikkuiset lahjat ja kävimme "romanttisella" illallisella. Romantiikka tosin karisi sillä siunaamalla, kun ravintolaan laukkasi joukko erään vähemmistökulttuurin edustajia. En haluaisi vaikuttaa ikävältä ihmiseltä, mutta silloin harmitti ettemme valinneet toista ravintolaa, hyvästelimme ruokarauhan ja harmistuimme tarjoilijoiden puolesta joukon ala-arvoiseen käytöksestä. No, onneksi omassa pöydässä oli hyvää seuraa!
Verkkarihemmojen kevyt tappajahauki.
Ajattelin aina nuorena ja ah-niin-naiivina, että seurustelen saati asun jonkun miehen kanssa yhdessä vasta 25-30-vuotiaana. Ei aavistustakaan mistä olin moisen ajatuksen jalostanut,  koska se kuulostaa melko rajoittuneelta. :D Muistan olleeni todella nuori (ehkä 10-13-vuotias), kun haaveilin tapaavani sitten vanhempa miehen, jolla on moottoripyörä, mieluiten vauhdikas kyykkypyörä. Muistan ihastelleeni aina ohitse kaahaavia moottoripyöriä, siinä iässä kuskit eivät tainneet pahemmin vielä kiinnostaakaan. Eräänä hämyisenä heinäkuisena iltana tapasin sitten erittäin kiehtovan miehen, jolla myöhemmin paljastui olevan moottoripyörä.  Tämä onkin todella tärkeä huomio suhteemme alun kannalta, hehheh. :D 

Tätä sankaria ennen kukaan ei ollut onnistunut taklaamaan jalkoja niin tehokkaasti alta, että kiinnostusta riitti - ja riittää edelleen. Siitä hämyisestä illasta alkaen meistä tulikin  todella lyhyessä ajassa kuin paita ja peppu ja tänä päivänä ei ole yhtä ilman kahta.  Aloin viihtyä poikaystävän asunnolla yhä pidempiä ja pidempiä aikoja käymättä näyttämässä kotona naamaa. Seurusteltuamme ehkä noin vuoden ajan, olin pikkuhiljaa onnistunut soluttamaan irtaimistoani miehen asuntoon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun asun jonkun muun kuin perheeni kanssa. Olihan se laitettava heti isolleen ja muutettava miehen kanssa yhteen, vaikka en ollut asunut missään välissä yksinkään. Mulle oli iso juttu ihmetellä omaa pinkkiä hammasharjaa sinisen hammasharjan vieressä, otin siitä silloin jopa valokuvan.
Ihmiset ovat kaikki erilaisia. Suhteet ovat myös kaikki toisista poikkeavia. Kukin elää parhaaksi kokemallaan tavallaan.  Jotkut ihmettelevät miten jaksamme aina olla joka paikassa yhdessä ja sulassa sovussa. Tämän enempää suhdettamme tässä analysoimatta voin todeta, että tietenkin joskus toisen touhut ottaa pattiin ja suututtaa, mutta kolmen vuoden aikana meillä ei ole kinastelu sen suuremmasta kuin tiskaamattomista tiskeistä ja pöydällä lojuvista tyhjistä maitotölkeistä. En haluaisi kiduttaa seurustelukumppania ja samalla parasta ystävää riitelemällä ja tappelemalla mitä ihmeellisemmistä asioista.

En halua kuulostaa myöskään omahyväiseltä, mutta mulla on vaan maailman paras poikaystävä, vaikka se lähtikin ilman mua yli 1000 km päähän kotoa. ;) <3

8 kommenttia:

IIIIIIIDA kirjoitti...

aaaaawww <3 hempsu-tette

Tellu kirjoitti...

Uin täällä siirapissa! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Oii, mukava lukea välillä tällaisia vähän henkilökohtaisempia postauksia :)

Tellu kirjoitti...

Arvelinkin vähän, että joku saattaisi ilahtua tälläisestä kurkistuksesta. =)

Anonyymi kirjoitti...

Hehhehee! Erään vähemmistökulttuurin edustajia? Taisit tarkoittaa manneja? Olin parisen viikkoa sitten parin kaverin kanssa illastamassa ravintolassa ja ilta läsähti siihen kun 5 mannea tuli ravintolaan kovaäänisesti huutaen ja metelöiden. En tosiaan ollu ainoo joka kypsyi tilanteeseen ja meidänkin porukka poistui nopeesti. En vaan tajuu miksi ne ihan puhuessaan huutaa toisilleen. Onko tarkotus että kaikkien paikallaolijoiden tarttee kuulla niiden jutut. Kertokaa jos tunnette niiden kulttuuria.

Minni

Tellu kirjoitti...

Joo samoja epeleitä :P Tämä porukka tilasi hirveän monimutkaiset tilaukset ja kun pöytään tuotiin hampurilaisannos, ei se mukamas ollut tilauksen mukainen ja se palautettiin keittiöön. Sitten kun oli maksun aika, puolet tästä porukasta oli jo häipynyt omille teilleen. Tarjoilijamiestä hakuttiin homoksi ja naistarjoilijakin sai myös paskaa niskaan. HOHHOIJAAAAAAA, miksei voi käyttäytyä asiallisesti.... -_-

Anonyymi kirjoitti...

Olen töissä kaupan kassalla ja todella harvoin olen tavannut hyvin käyttäytyvän mannen, naiset on kaikista pahimpia. Jos mun ei olis pakko, en palvelis niitä vaan käskisin häipymään V***uun, mutta kun on pakko olla ystävällinen vaikka ne kohtelee kassaa kuin paskaläjää. Suututtaa.

Tellu kirjoitti...

Vähempikin suututtaa, pah! ;(