keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kynnet, kynnet...

Hiljaista pitelee. Olen vouhottanut päivät ja illat töissä, joten mitään erityistä saati maininnan arvoista en ole ehtinyt siinä ohella puuhailemaan. Teillä alkaa varmaan tulla nämä kynsijutut kohta ulos korvista ja sieraimista, mutta kynsienlaitolle löytyy aina jostakin sopiva rakonen täydestä kalenterista. Joten koittakaa kestää...! ;)
Ekat kynnet ovat myös ekat joulukynnet tälle vuodelle. Näissä vaikeusastetta lisäsi erityisesti se, että omat kynnet olivat niin mahdottoman lyhyet, että niihin sai hädintuskin tippiä laitettua. Muottien käyttö ei mulla ole niin vahvalla pohjalla, että olisin niillä alkanut tekemään. Kyseinen tyttö oli kertomansa mukaan käynyt aiemmin laitattamassa kynsiään ihan liikkeessä ja kaikki kynnet olivat järjestään irronneet alle viikossa. Meillä olikin vähän juhlan aihetta, kun laittamistani kynsistä oli viikon jälkeen karannut vain yksi! :) Omat kynnetkin ehtivät kasvaa tippien alla suojassa sitten ensimmäisen laittokerran, joten jatkossa tippien käyttökin lienee iisimpää ja niiden pysyvyys paranee.
Omat nakkiloiseni näyttivät pari viikkoa näinkin hempeiltä, kunnes havaitsin töissä tavarakuormaa purkaessa niistä katkenneen vaatimattoman kolme kappaletta. Hyvästi luonnonkynnet, joita kaikella hartaudella kasvatin kesästä saakka. Omien kynsien väsääminen kyllästyttää taas ihan huolella, joten olin pitkän aikaa katkennein kynsin. Eipä siinä, tippiä päälle ja uutta lookkia kehiin. Lyhensin kynsiä myös ihan reilulla kädellä, koska olisi mukavaa pitää omat kynnet vielä tallessa. :P Tälläiset vauhtiviirukynnet tein pari päivää sitten:
Kärjet sutaisin neonpinkillä geelillä, koska siihen en kyllästy varmaan ikinä. Kaveriksi mustalla lakalla raitoja. Peukut ja nimettömän saivat olla kokonaan mustia. Mustat kynnet kuorrutin vielä hopeisella mylar-silpulla. Enpä tiedä oliko se hyvä idea ollenkaan. Ensiviikolla ois mun synttärit, joten siihen mennessä nämä edellä mainitut kynnet saavat ylleen jotain hilpeämpää!
Lopuksi näytillä olisi kynnet vinolla ranskiksella ja runsaalla timanttikuorrutuksella, jossa käytettiin hopeisia ja pinkkejä timskuja. En malta odottaa, että pääsen viilaamaan timantteja irti... Kyseessä on myös omankynnen geelailu, yhtä muotilla pidennettyä kynttä lukuunottamatta. :)
Tilasin pitkästä aikaa ebaysta muutamia koristeita: eriväirisiä microhelmiä, hopeista helminauhaa sekä sieviä musta-hopeisia rusetteja. Microhelmiä ajattelin käyttää 3D-geelillä tehtyjen kukkien keskustoihin. Mitään näistä en ole ehtinyt vielä kokeilla, mutta eiköhän niidenkin aika pian koita. <3

4 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Oivoivoi, täällä kuola valuu! Se on kohta alanvaihto edessä jos jatkat näiden kuvien lisäämistä, mur!

Tellu kirjoitti...

Hihhii, lupaan piinata sinua ikuisesti! :D

Salli kirjoitti...

Huh! Onneks just tuli sähköpostiin viesti että kynsijutut on lähteneet eteenpäin! Näitä kuvia katsellessa kasvaa nimittäin kynsikuume ihan uusiin ulottuvuuksiin... huh.. Onneks pian pääsee tekemään pitkän tauon jälkeen taas kynnet itselleen :D

Tellu kirjoitti...

Jee! Mistäs tilailet kynsivehkeitä? :) Laittelehan sit kuvia tuotoksista, muiden tekemiä on aina yhtä kivaa ihailla :D