lauantai 24. marraskuuta 2012

Kotihiiri

Perjantai-ilta kului kotona rauhallisissa merkeissä. Kävin pitkästä aikaa saunassa hikoilemassa. Vaikka meillä on saunavuoro joka perjantai, en tule siellä juuri koskaan käyneeksi. Ehkä asiaan vaikuttaa vahvasti se, että kyseessä on taloyhtiön sauna, eikä oma yksityinen lauderivistö, jossa säännöllisesti istuisi vain kaksi takamusta ja ehkä jopa kahdeksan tassuakin. Saunareissulla oli hyvä tilaisuus muhitella hiuksissa kevyesti sävyttävää hiusnaamiota, jonka vaikutus tehostuu lämpimässä.
Saunan jälkeen maistui siiderikin pitkästä aikaa hyvältä. "Tilasin" kavereilta Tallinnasta tuliaiseksi pari lavaa mansikka-limesiideriä, mutta tällä juomatahdilla saan nautiskella niistä vielä vuodenkin päästä. Hyvä juttu se vain taitaa olla! Makean juoman kaveriksi pyöräytin huippunopeaa naposteltavaa, joita olen tehnyt jo useampana iltana eri vähän versioina. Yleensä olen käyttänyt näihin voitaikinalevyistä rullattuihin suolapaloihin kinkkua, mutta se mokoma oli eilen loppunut. Täytteeksi levitin ensin votaikinalevyille kauttaaltaan valkosipuli-yrttituorejuustoa, murustelin fetaa ja ladoin päälle vielä reippaasti juustosiivuja. Rullat voi voidella kananmunalla ennen paistoa, mutta tykkään enemmän vedellä sivellyistä. Yksinkertaista, (rasvaista) ja hyvää! ;)
Loppuilta menikin sohvalla peiton alla makoillessa ja katsellessa Madventuresin uusintoja.
Olen heikko kiusauksille. Toisinaan ainakin! Olin eilen Rillun kanssa pitkästä aikaa kaupungilla kieppumassa ja hypelöimässä vaatteita. Satuimme käymään Kekäleessä ja kuin tilauksesta siellä sai kaikista tuotteista kantiskortilla -15%. Pakkohan se oli käydä lääppimässä Guessin tuotteita, joissa olikin yksi erittäin houkutteleva laukku. Musta, sopivan kokoinen ja siinä oli kivoja yksityiskohtia. En oikein tiedä mikä Guessin koruissa, laukuissa ja kelloissa muhun oikein vetoaa, koska en voi vastustaa niitä. Himotuslistalla olisi ainakin yksi pari vuotta mielessä pyörinyt kello, mutta ehkäpä se nyt ei ole niin akuutti juttu, vaikka se niin nätti olisikin. :P Nyt kun saisi vielä aikaiseksi hankkiutua ikivanhoista kaappiin mytätyistä laukuista eroon, sillä nyt mulla on kaikki mitä tarvitsen. <3
Iltapäiväksi mulla ei ole tiedossa mitään mainittavaa ohjelmaa, mutta illalla olisi tosiaan synttärit+tuparit yhdistelmä, josta taisin mainita aikaisemmin. Lahjastressiltäkin vältyttiin, kun kävin hommaamassa kahden kaverin kanssa yhdessä annettavat lahjat jo alkuviikosta. Pikainen kynsifixaus lienee ainakin tarpeessa, koska muutamat timantit ovat lähteneet omille teilleen.

Ei kommentteja: