torstai 17. tammikuuta 2013

Neulash-kokemuksia

Tässäpä tulisi pieni tilannekatsaus koskien Neulashia vihdoin ja viimein kahden kuukauden käytön jälkeen. Aloitin ripsiseerumin käytön tosiaan vielä ripsipidennyskset silmissä. Alussa seerumin levityksen jälkeen luomissa tuntui pientä nipistelyä/kihelmöintiä, aivan kuten ohjevihkosessakin mainittiin. Tunne meni kuitenkin aina nopeasti ohitse, joten en pidä sitä mitenkään erityisen häiritsevänä seikkana.

Seerumia voi levittaa sekä ylä- että alaripsiin, mutta en kaipaa alaripsiin mitään hämähäkinjalkaefektiä. Ripsivärillä niistä saa oikein hyvät, joten säästelen ripsenkasvatusaineen mieluiten yläripsiin, jotka sitä kipeästi tarvitsevat.
Vaikka mulla ei ole kovin tuoretta kuvaa omista ripsistä ilman pidennyksiä, löysin arkistojen syövereistä yhden joskin aika huonon kuvan, jota voitte ihastella tästä ylempää. Kuva on otettu muistaakseni loppukesästä-alkusyksystä. Ripsirivistö näytti harvalta ja ennenkaikkea superlyhyeltä.
3 viikon "tulokset" näyttävät tältä. Ekasta kuvasta huomaa miten osa ripsistä on huomattavasti lyhyempiä kuin toiset, etenkin ulkoreunoissa. Ulkoreunoista pidennykset tuntuivat vinksahtavankin aina nopeimmin, johtunee siitä. Alemmassa silmät auki kuvassa ripset on muistaakseni taivutettuna, jotta ne erottuisivat edes pikkuisen. Silmät kiinni ripset näyttävät ihan ookoolta, mutta silmät auki ne ovat aika huomaamattomat.
Entäs välikatsaus 5. viikon paikkeilla? Kaikista uloimmaiset ripset ovat edelleen hieman lyhyempiä kuin muut. Jopa poikaystävä totesi ripsieni kasvaneen ja tuuheutuneen, joten vaikutukset alkavat näkyä. Keskimmäisessä kuvassa ripset on taivutettu, ja jos sitä vertaa 3 viikon kuvaan, on jotain havaittavissa. Vikassa kuvassa ripsissä on taivutuksen lisäksi ripsiväriä. Olen havainnut silmän sisäkulmaan kasvaneen lisää ripsiä, niihin saa jopa ripsariakin, wuhuu!
Menin jo ihan sekaisin viikkojen laskeskelussa! :D  About 7 viikon paikkeilla aloin olla mielissäni ripsien pituuden suhteen, vaikkeivat ne olekaan mitenkään epänormaalin pitkät. Hyvässä valaistuksessa peilistä läheltä tarkasteltuna voi huomata kuinka ripsien lomasta puskee uusia, vielä ihan pikkuisia vauvaripsiä.

Neulash-seerumiputeli luvattiin kestävän kahdeksi kuukaudeksi, joka onkin jo pamahtanut täyteen. En tosiaan ole käyttänyt sitä paria kertaa enempää alaripsiin, joten seerumi ei ole päässyt vielä ehtymään. Kun aine loppuu, ajattelin hankkia vielä toisen putelin, ja katsoa mihin aine pidemmällä käytöllä pystyy. Näillä tähän saakka kertyneillä käyttökokemuksilla katsoisin Neulashin täyttäneen lupauksensa: lisänneen pituuskasvua sekä tuuheutta. Joku joka aloittaa seerumin käytön "normaalista tilasta" eli ei lyhyeksi katkotuin ripsin, saanee parissa kuukaudessa aikaan näyttävämmän lopputuloksen. :)

Pakko näin lopuksi vielä tunnustaa, että haluaisin kovasti ainakin kesäksi ripsipidennykset, mutta pahoin pelkään ettei niiden käyttö jää vain kesäksi...

14 kommenttia:

Rillu kirjoitti...

mä näin viime yönä unta sun ripsistä :D ne oli siinä hirrween pitkät. mut onhan ne kyllä kasvaneetkin

Tellu kirjoitti...

Haha, olen otettu tästä kunniasta :D

Anonyymi kirjoitti...

Sä haluisit ottaa kesäks ripsipidennykset (nehän on oikeesti irtoripset). Kysyn vaan miksi? Sä oot nähny mitä noi irtoripset teki sun ihan omille ripsille! Kuvista päätelleen oot saanut jo ripsiäs takasin ja ripsivärin kanssa varmaan näyttää hyvältä. Haluutko taas tuhota omat ripses?

Mikä naisia nykyään vaivaa? Näen päivittäin noita ripsipidennyksiä kaupassa. Timanteilla ja ilman. Nuo naiset luulevat olevansa viehättäviä luonnottomien ripsiensä kanssa mutta he ovat vaan naurettavia. Haluutko näyttää Barbielta vai normaalilta kauniilta naiselta?
Elle

Tellu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Ja kyllä, irto/tekoripsethän ne ovat, vaikka ripsipidennys sanana kuulostaa paljon houkuttelevammalta.

Käytin niitä reilu 2 vuotta lähes putkeen ja niihin on vaan niin tottunut, kun ne olivat päivästä toiseen osana ulkonäköä. Koin ne siinä mielessä helpoiksi, että meikinkäyttö oli huomattavasti vähäisempää kuin nyt ilman niitä, ja heti aamusta näytti "huolitellulta". Toki niiden siistinäpito vaatii kuukausittain tietyn summan rahaa ja vaivaa (+hermojakin), mutta minusta se oli kaiken väärti. Onhan se kieltämättä turhamaista maksaa itsensä kipeäksi saadakseen yliluonnollisen pitkät ripset, en sitä kiellä.

Omat ripseni olivat kyllä aikamoisella koetuksella, kun niihin oli kiinnitetty niiden omaan pituuteen suhteessa liian pitkiä kuituja. Ripsipidennyksiä tuntuu näkyvän usealla vastaantulijalla ja kyllähän ne erottaa jo kaukaa, kellä on tekoripset päässä. Nyt jälkikäteen mietittynä saattoivat omanikin 15mm ripset olla hieman liikaa kera kolmen timantin per silmä...mutta kaikkeen tottuu! ;D

Oikeassa olet, viisainta on pitäytyä ihan näissä omissa luonnon antimissa. Käyttelen vaikka sitä seerumia saadakseni pidemmät ripset, jos se oloani jotenkin pönkittää.

Anonyymi kirjoitti...

olen joskus meinannut hankkia ripsipidennykset mutta kun olen nähnyt mitä ne tekee omille ripsille, olen päättänyt etten hankikaan. parissa muussakin blogissa on ollu juttua noista ja omien ripsien tuhosta. tää on ollut hyvä päivitys, kiitos! kaikkien ei tarvi tehdä samoja virheitä. nythän sun ripset näyttää jo hyvältä.

Tellu kirjoitti...

Kiva jos postauksesta oli hyötyä! :) Voithan halutessasi kokeilla vaikkapa juuri ripsiseerumia, jos toivot pidempiä ripsiä? Ikuisestihan seerumin voimallakaan niitä ei saa pidennettyä, vaan käytön lopetettua ripset palautuvat pikkuhiljaa samoihin mittoihin kuin olivat ennen seerumin käyttöä.

Anonyymi kirjoitti...

Te ootta hiljentyny!!!!! Menee viikko tolkulla ennenku täällä tapahtuu mitään, tylsäää!! Ainakin näin lukijan näkökulmasta...

Enemmän postauksia, kiitos :)

Tellu kirjoitti...

Voi ei, mykkäkoulu jää helposti päälle! Lupaan ryhdistäytyä heti viikonlopun aikana...kiva kuulla, että joku kaipailee meidän juttuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla vähän sama juttu, ripsienpidennykset melkein pari vuotta ja viime lokakuussa paluu hurjaan arkilookiin. Ripset oli ihan kamalassa kunnossa!

Ostin Grouponin kautta ensin Prolash seerumin, jonka käytöstä (1 kk) en kokenut saavani mitään. Sitten sain lahjaksi Beautylashin seerumin, jota käytin muutaman kuukauden ja johan tehosi.
Mutta nälkä kasvaa syödessä :-), monet kehuivat Neulashia ja tännä sitten hankin sen. Taatusti en enää laita pidennyksiä, minusta ne näyttää nyt muillakin lähinnä huvittavilta!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei ole koskaan ollut ripsipidennyksiä mutta ihan tosissaan täytyy sanoa: Ne on niin falskin näköiset, varsinkin noi kauhean pitkät ja vielä timanteilla koristellut. Jo kilometrin päästä näkee että ei ole aidot, luonnollisesta puhumattakaan. Ei kannata omia ripsiään pilata, koska omat ripset tuhoutuu ja jossain vaiheessa on paluu arkeen. Silloin voi tulla itku!
Itse olen tyytynyt ripsivärin käyttöön ja se riittää. Ripsareillakin on eroa, joten herätkää naiset.
Minusta tuo Tellun kuvat ja kirjoitukset ovat hyviä!
Ja vielä edellisen kirjoittajan komenttiin: ripsipidennykset näyttävät lähinnä huvittavilta.

Tellu kirjoitti...

Anonyymi 18.51: Kohtalotoveri! Kauheet määrät tuntuu olevan noita halpoja seerumeja markkinoilla, mutta mahtaakohan ne tosiaan toimia niin kuin kovasti lupailevat. Yritän itsekin vältellä pidennyksiä, ilman niitä on vaan mukavampaa olla. :D

Anonyymi 22.45: Paluu arkeen on monelle kyl kova paikka, tiedän tunteen. :D

Mua ei sinänsä ripsipidennysten epäaito ulkonäkö haitannut, koska en maksanut siitä, että saisin luonnolliset ripset. Halusin pitkät, tuuheat ja näyttävät ripset eli kaikkea muuta kuin luonnolliset. Jos olisin halunnut näyttää ripsineni luonnolliselta, en olisi niitä ottanut. Musta on hassua, että ihmiset ottaa ripset ja haluaa näyttää jotenkin luonnolliselta, vaikka tekoripset ovat kaikkea muuta kuin sitä. Toivottavasti joku tajuaa tän pointin, mun selitys oli aika kökkö. :D

Ripsareita löytyy kyllä joka lähtöön. Itse oon havainnut hyväksi Lumenen Blueberry-ripsarit, joissa on sellainen kumi/muoviharja sen perinteisen sudin sijaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt viikko Neulashin käyttöä ja uskokaa tai älkää, mutta ripset on taas kasvaneet pituutta. Mielestäni tuo aiemmin käyttämäni Beauty lashin tökötti tuuhensi ripsiä enemmän, mutta nyt ne ovat selvästikin pidentyneet. Vaikka nuo ovatkin kalliita aineita, niin pitkän päälle tulevat kyllä halvemmiksi kuin pidennykset ja mikä ihaninta.....ripset on luonnolliset ja siten myös luonnollisen näköiset!

Tellu kirjoitti...

Vähän hyvä juttu, jos se toimii noin hyvin sulla! :) Halvemmaksihan tuon aineen säännöllinen käyttö taitaa tosiaan tulla kuin kuukausittainen ripsihuolto. Saapa nähdä millaisessa kunnossa meikän ripset on, kun jossain vaiheessa hommaan uuden putelin seerumia...olen toiveikas ;P

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin jännä juttu....Neulash toimii, mutta kuten ylempänä totesin, tuo Beauty Lash toimi paremmin tuuheuttajana.

Neulashillä olen siis saanut aika lailla lisää pituutta, mutta samalla ripset ovat ikäänkuin harventuneet ja niiden koostumus on palannut entiseen. Beauty Lashia käyttäessäni ripset olivat ikäänkuin yksitellen paksumpia ja tuntuivat sormiinkin erillaisilta.

Alaripsiin en ole aineita käyttänyt, mutta ovat Neulashin aikana tulleet sellaisiksi hämähäkinjaloiksi :-).