keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Oikeenlaista kemiaa

Heissan! Oonpa taas joo tosi ajantasalla näiden pävitysten suhteen, kun tarkoitus on tulla kertomaan viimeviikonlopun eli lauantain menoista. Kaipa se on parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Me ollaan harrasteltu ystäväiseni kanssa aika usein tortillakestejä, joten vaihtelun vuoksi tein kanasalaatin kera hienojen tähtimelonien. Ostin joskus sellaisen han pikkuisen tähdenmuotoisen piparimuotin, jolle keksin nyt vasta jonkinlaista käyttöä. Alkuvuoden ruokailut eivät ole lähteneet kovin terveellisesti känytiin, enkä ole niitä pahemmin yrittänyt "vielä" edes tarkkaillakaan. Toki ruokatauoilla mulla on ihan fiksut eväät (keittoa, rahkaa, banaani), mutta kotona tulee mussutettua vähän sitä sun tätä. Tässä veistelen parhaillaan vuoden ekaa runebergintorttua, ja kuinka hyvältä se maistuukaan! Paras osuus koko torttusessa on ehdottomasti sen hillo+sokerikuorrutus... O:)
Viaton salaattiannos (x4 lautasellista, kiitos koko päivän paaston) sai aikaan kivan turvotuksen, joten vaihdoin ihonmyötäisen pitsitopin tuollaiseen raidalliseen kaapuun alias mammatelttaan. Eihän tuo ehkä ollut kaikista mahdollisuuksta se edustavin asu baariin lähtöä ajatellen, mutta ei sinne vaikutusta kehenkään oltu menossa tekemään. Pääasia, että mikään ei puristanut tai ollut ahdistava olo. On meinaan aika ankeaa lähteä ihmisten ilmoille asussa, joka ei tunnu hyvältä miltään kantilta. Sit sitä on pakko käydä koko ajan vessassa peilailemassa, nykimässä ja taivastelemassa. ;D
Alkuviikosta pyörähdin tekemässä pakollisia kosmetiikkaostoksia, kun muutama tuote alkoi olla loppu. Pakkeleista tärkeimmän eli Joe Blascon peitevoiteen tilasin jo aikaisemmin hyväksi havaitsemastani Camera Ready Cosmeticsilta Jenkeistä. Peitevoiteelle tuli hintaa n. 18 €, joka sisälsi myös toimituksen Suomeen. Toimitus taisi kestää vajaa parisen viikkoa. Tilauksen maksoin Paypalin kautta. Tykkään Joe Blascon meikeistä juurikin niiden runsaspigmenttisyyden vuoksi. Tällä saa hyvin kätkettyä sekä tummat silmänaluset että punaiset finnit. Tästä en luovu!
En oo koskaan oikein panostanut meikkeihin sun muuhun, vaan ostelen aina suht edullisia juttuja. :P Hintaansa nähden hyväksi oon havainnut Lumene Natural Coden meikkivoiteen. BB-voidevimmaan en oo tätä ennen lähtenyt vielä mukaan, mutta on kai se sitäkin ainakin kerran kokeiltava. Ostin testiin Maybellinen BB-voiteen, vaikka näitä tuntui olevan vähän kaikilla valmistajilla. Enpä oo ehtinyt kokeilemaan tätä kuin vasta tänäaamuna meikkivoiteen kanssa sekoitettuna, joten en osaa sanoa juuta tai jaata tuotteen ominaisuuksista. Pakkaus ainakin on ihan söpö, tiedä sitten teinkö ostopäätöksen sen ansiosta. ;)
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä hommasin kampaamosta myös paljon puhutun sekä kahutun Tangle Teezerin. Pinkkinä tietysti! ;) Varsinkin tai oikeasti ainoastaan talvella mun tukka on ihan mahdottoman sähköinen. Vähän kun sitä harjalla vetäisee, sojottaa se sähköisenä kaikkiin ilman suuntiin. Se on ollut tälläinen ihan niin kauan kuin vain muistan. Muotoilutuotteita eli muotovaahtoa ja lakkaa tuntuu kuluvan talvella ihan superpaljon, jotta saisin hiuksiini edes jotain tolkkua. Auta armias kun lähtee toppatakki päällä kaupungille ja riisuu myöhemmin takin pois, tukka on taas ihan vallaton. Ärsyttäväääääää. Testailin kaverin tingletangelia eli tangle tweezeriä ja sen perusteella ajattelin tämän hankkia. 
Kävin myös varaamassa kampaajalta ajan jatkotoimenpiteisiin hiusten vaalennusta ajatellen, mutta vapaan ajan sain vasti helmikuun alkuun. Siihen saakka sain ohjeeksi muhittaa hentoja hiuksiani ihan luvan kanssa kosteuttavissa hoitoaineissa, jotta se kestäisi tulevan koettelemuksen. :)

Kello alkaa näyttää melkein meitsin nukkumaanmenoaikaa, joten laitetaas pillit pussiin. Pesukoneessa pyörii vielä viimeinen satsi pyykkiä, että pääsen vaihtamaan huomenna sänkyyn uudet hienot käärmekuosiset pussilakanat. Odotan tulevaa viikonloppua jo sormet syyhyten, sillä olemme lähdössä miehen ja hänen siskonsa kanssa koko viikonlopuksi Espooseen kyläilemään heidän veljensä luo. Lauantai on pyhitetty shoppailulle Helsingissä. Onneksi aika menee nopeesti niin kohta ollaan jo reissussa! :)

7 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kerro sitten, että mitä tykkäsit tosta Maybellinen BB-voiteesta! Koska mä en tykännyt yhtään... Sain jonkun lehden välissä näytepaketin, ja se haju ja koostumus oli niin kauhee, etten varmana osta! Tykkään itse enemmän Garnierin BB:stä :)

Tellu kirjoitti...

Toi on kyllä aikamoista lirua, mutta tähän mennessä uutuudenvimmassa se ei oo haitannut :D Hajukaan ei tosiaan oo mikään parhain, mutta en oo häiritsevänä sitä pitänyt/kiinnittänyt siihen sen kummempaa huomiota. Voisin kyl tän Maybellinen putelin jälkeen testata tuota Garnierin vastaavaa. :)

Henna kirjoitti...

Oikeestaan just se koostumus ja haju oli ne merkittävimmät tekijät, enkä niiden jälkeen edes kauheesti viitsinyt tutkailla sitä itse jälkeä levittämisen jälkeen... :/ Suosittelen siis edelleen vaan sitä Garnieriä, ainakin näistä edullisemman hintaluokan voiteista.

Anonyymi kirjoitti...

Oi että! Miten mahtava idea nuo tähtimelonit! :D Ihan huippu!

Tellu kirjoitti...

Henna: Jeah, sitä kokeilen kyllä seuraavaksi! :)

Miramekko: Niistä tuli kyllä aika söpöjä koristeita :D

Anniinamaaria kirjoitti...

Ihanan paljon mariskooleja! Joka värissä :--D Ja haha ostin ihan just kanssa ton saman pinkin tangle teezerin, on kyllä toimiva! :)

Tellu kirjoitti...

Niitä on jokunen saattanut kertyä :D Perusvärejä (punainen,siniset, vihreä, keltainen) löytyy myös, mutta nyt houkuttaa enemmänkin kaikki ihanat vaaleat pastelliset värit...vaaleanvioletti mariskooli ois aika kiva <3

Tangle teezeri on kyllä osoittautunut varsin hyväksi etenkin märän tukan takkujen selvittelyyn! Sillä ei saa revittyä hiuksia samalla tavalla kuin tavallisella kammalla. :)