tiistai 29. tammikuuta 2013

Vallilan mandariinit

Viimeaikoina olen tehnyt muutamia pikkuisia hankintoja kohentaakseni tämän pinttyneen luukun ilmettä. Mieleni halajaisi jos jonkinlaista maali- ja tapettipintaa seiniin, laminaattia lattiaan - tiskikoneesta puhumattakaan. Niitä odotellessa täytyy keksiä jotain muuta, jolla voi yrittää kohentaa tunnelmaa.

Abauttiarallaa vuosi sitten hankin Vallilan Mandariini-verhot turkoosina. Tätä ennen mulla oli joku vimmattu buumi vaihdella verhojen väriä tuon tuosta, mutta mandariinit on vieneet mut mennessään. Turkoosi on jännä väri siinä mielessä, että en pukeudu siihen, mutta sisustuksessa se iskee lujaa. Haaveilin pitkään verhojen kanssa samaa sarjaa olevista tyynyistä, mutta turkoosit tuntuivat aina olevan kaikkialta loppu. Onneksi mulla oli pari apukäsiä Joensuussa ja sain sitä kautta nämä itselleni.

Tässäpä nämä uudet ihanat tyynynpäälliset vihdoinkin nyt olisivat, suoraan Joensuusta: raikkaana turkoosina sekä ruskeasävyisenä! ♥
Valitettavasti tuo mies ei oikein osaa arvostaa vaivalla keräilemääni sohvalle sijoitettya tyynyvuorta, joten niiden määrää täytyy yrittää rajoittaa. Harmittelenkin, kun osa päällisistä odottelee kaapissa esillepääsyvuoroaan, enkä saa ahtaa niitä kaikkia kerralla esille. Eihän sohva ole mitään ilman tyynyjä! Olen heikkona myös keittiöpyyhkeisiin. Ostelen niitä kaikissa kivoissa kuoseissa, mutta en mielelläni laske niitä käyttöön asti. Ne likaantuvat kuitenkin kaikenmaailman pannujen rasvoista lopullisesti. Se särkee sydämeni, nyyh. :D

Tyynynpäälliset ansaitsivat ikioman postauksen, joten lopetan tähän, harjaan hampaat ja suuntaan lumisateeseen odottamaan bussia.

2 kommenttia:

Maranen kirjoitti...

Meilläkään ei ymmärretä noita tyynyjä sohvalla. :D

Tellu kirjoitti...

Mikähän miehiä riivaa? 8)