tiistai 6. elokuuta 2013

TeeVee

Mun tulee katsottua telkkarista aika vähän mitään. Tai kuvaavampi sana lienee seurattua. Telkkarin ääreen ajaudun yleensä illalla nukkumaan käydessä. En saa unta heti sänkyyn peiton alle sujahdettuani, joten nappaan aina makkarin telkkarin päälle ja ankara kanavasurffaus voi alkaa! Voi sitä kaukosäätimen nappien näpsyttelyä, kun mikään kanava ei tunnu tarjoavan vähääkään miellyttävää katseltavaa.

Ilta-aikaan tulee aika vähän mitään kiinnostavaa katseltavaa, tosin mielestäni tv:n ohjelmatarjonta on muutenkin surkeaa, oli kellonaika mikä tahansa. Tai noh, ohjelmia tulee tuutin täydeltä, mutta olen niiden suhteen kranttu. Hävettää tunnustaa heti tähän perään, mutta oon salaa koukuttunut MTV:n esittämiin Geordie Shore- ja The Valleys-"reality-"sarjoihin. Pienenä täsmennyksenä: Jersey Shore oli tämän luokan roskaohjelmien kuninkaallinen. ;) Näiden ohjelmien asiasisältö on täysi nolla, mutta silti jaksan toljottaa ympäripäissään sekoilevia ja luonnottoman näköiseksi itsensä ehostaneita aikuisia, jotka käyttäytyvät kuin pahaisimmat teinit. On kai siinäkin oma hupinsa, en voi kieltää, vaikka kaikki juonenkäänteet ovatkin selkeästi suoraan käsikirjoittajan paperiarkilta.

Mutta palatakseni sarjoihin, joita olen ruvennut seuraamaan suurella mielenkiinnolla. Niitä on ihan muutama vain. Salkkarit nyt lienee kaikille itsestäänselvyys, joten niitä ei tarvitse kellekään varmaan erikseen esitellä? ;)
Kuva.
Uusinta uutta on tiistaisin Subilta 22:55 tuleva American Horror Story. Ihan paras!!! Kaikki mikä liittyy kummitteluun ja outoihin asioihin kiinnostaa mua. En uskalla katsoa yksin kauhuleffoja, joten tämä semi-jännä sarja sopii mulle kuin nakutettu. Ilmassa on vähän jännitystä, mutta ei yhtään liikaa! Sattuupa sarjassa olemaan pari miellyttävää mieshahmoakin, ette varmaan arvaa ketkä. No muunmuassa tuo kuvassa keikistelevä (ja lateksiasussa viihtyvä) siloposki.
Kuva.
Toinen mieluisa ohjelma on keskiviikkoisin TV2:lta tuleva sarja, jossa Louis Theroux-niminen mies tekee dokumentinomaista ohjelmaa milloin missäkin haastatellen ihmisiä: suurissa vankiloissa, erilaisissa uskonlahkoissa yms mielenkiintoisissa paikoissa. Viimejaksossa hän vieraili plastiikkakirurgisessa sairaalassa, ja jaksossa tavattiin muutamia operaatioihin totaalisesti koukkuun jääneitä ihmisiä. Kauneuskirurgia on aiheena erittäin kiinnostava, mutta pahimmillaan se näyttäytyy myös karmivana asiana. Huomenna hän tutustuu muistisairaiden vanhusten elämään.

Tadaa! Siinä oli huimat kaksi sarjaa, jota katselen aina suu vaahdoten ja odotan niiden esitystä kuin kuuta nousevaa. Tänään on vihdoin taas illalla luvassa Horror storya. :D Olen suuri dokumenttien ystävä, ja haaveilenkin jostain kunnon dokkarikanavasta, mutta toistaiseksi olen tyytynyt peruskanavien antiin. Kiinnostavassa tv-ohjelmassa pitää olla sopivasti juonenkäänteitä ja mysteerejä. True-salkkarifanina myönnän karvaasti ko. sarjan muuttuneen turhan villiksi, ei vanha pysy enää mukana, jos yksikin jakso jää katsomatta. Poikaystäväni sai kovasti hupia, kun katselin tohkeissani Rekkakuskit jäällä-sarjaa. :D Keväällä seurasin Yleltä sympaattista Toisenlaiset frendit-sarjaa, mutta sille ei tietääkseni ole tullut jatkoa. Olen aikaisemmin ollut myös Satuhäiden ystävä, mutta nämä uudemmat jaksot ovat vähän turhan laimeita ja harmillisen pitkäveteisiä. Vanhemmissa jaksoissa oli rutkasti enemmän hupia, vai mitä olette mieltä?

Ohjelmista pahimpia ovat ehdottomasti komediat, joissa taustalta kuuluu yleisön naurua. Aivan järkyttävän ärsyttävää! Myös naisille suunnatut humpuukiohjelmat aiheuttavat puistatusta. Ekana tulee mieleen uusi sarja, Carrien nuoruusvuodet vai mikä olikaan. Jaksoakaan en ole katsonut, mutta sarjan mainospätkät olivat jo nounou. Mun on helpompi nimetä huonoja ohjelmia kuin ohjelmia, joista voin sanoa olevani kiinnostunut. En ole varma laisinkaan onko vika minussa vai ohjelmissa...

Tunnustautuuko kukaan muu ohjelma-nirsoilijaksi vai onko porukka kaikkiruokaista?

2 kommenttia:

Milla kirjoitti...

american horror story on paras!!

Tellu kirjoitti...

Se on kyllä huippu :)