perjantai 6. joulukuuta 2013

Kynsienlaitossa ♥

Tässä ne nyt olisivat! Nimittäin elämäni ensimmäiset toisella laitatetut geelikynnet. Olen eilisestä asti vain tuijotellut näitä ja myhäillyt itsekseni. Oli suorastaan luksusta vaan istua ja katsoa, kun toinen laittaa ja koristelee, se kävi häneltä niin näppärästi. Pari tuntia kului kuin siivillä lörpötellen niitä näitä. Jos itse olisin pari tuntia kynsiä omiin näppeihin tuhertanut, olisin ollut hermoromahduksen partaalla jo ensimmäisen puolentunnin jälkeen. Se vaan on niin hidasta ja työlästä, kaikki sormet ihan geelistä tahmeina ja glitterit pitkin pöytää. Hmph. Ehkä jaksan huoltaa nämä itse, kun sen aika joskus koittaa. Mieli kyllä tekisi istahtaa takaisin siihen pehmeään nojatuoliin ja ihailla gel painttien värikarttoja ja näpelöidä glittereitä. Pitää katsoa asiaa sitten, kun kynnet alkavat kaivata huoltoa. :)
Olen kyllä erittäin tyytyväinen kynsiini! Pohjalle käytettiin nudea/vaaleanpunaista geelimaalia, jonka päälle sipaistiin kerros vaaleanpunaista kimallegeeliä. Koristeluina on mustaa pitsifoliota, timantteja sekä helminauhaa. Sävyiltään nämä sopivat täydellisesti tulevaan syntymäpäivävaatetukseeni. ;) Ostin samalta reissulta vielä tuollaisen mangolta tuoksuvan käsivoiteen, tuoksu oli sen verran herkullinen etten voinut vastustaa. On vaan hieman avuton olo, kun siitä on jo melko pitkä aika, kun mulla on ollut näin pitkät kynnet. Aloittelin tuossa aamulla vähän uusia neulomuksia ja kynnet hidastivat hommaa huomattavasti. Silmukoiden luonnista ei meinannut tulla mitään, itse neulomisesta puhumattakaan. Kaikkeen onneksi tottuu, vai mitä? ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanat kynnet<3 Mikä on noiden ns. " pitsien " oikea nimi? (kynsissä olevat) Kun olisi kiva tietää... (: Ja aivan ihana tämä teidän blogi!!! :3 <3

Tellu kirjoitti...

Kiitämme! :) Ne taisi olla jonkinlaista foliota, jos ihan oikein muistan! :D