keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kynsipläjäys

Tämä aamupäivä kului askarrellessa Citydealista kesällä ostamaani PhotoBoxin kuvakirjaa, jonka pyhitin vain ja ainoastaan kynsikuville. Olipa hyvä, että kokosin kirjan tänään, sillä Citydealin lahjakortti olisi ollut voimassa enää huomisen päivän. Sivuja kirjaan kertyi muistaakseni yhteensä 26. Kirja saapuu toivottavasti lähiaikoina ja kerron siitä lisää, kunhan saan sen hyppysiini. Vähän jännittää miltä se tulee näyttämään valmiina. :D

Tässäpä olisi muutamat viimeaikaiset kynnet, jotka taitavat kaikki olla tehty luonnonkynsiin ihan viimeisiä lukuunottamatta:
Omat näpit!
Palataan taas asiaan paremmalla ajalla ja muissa merkeissä. Täytyy lopetella virsi lyhyeen, etten myöhästy töistä! :)

4 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Voi miten tulikin ikävä kynsiä :( Ekat ja viimeset ja noi sun omas on kyllä rakkautta!

Tellu kirjoitti...

Kynsiä on kyllä kivaa värkkäillä. Varsinkin, kun geelikynnet pysyy hyvänä sen 3-4 viikkoa, eikä karise heti päivässä pois :D

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin tilata englantilaiselta sivulta Naio.uk onkohan niitten tarvikkeet ja geelit hyviä? Kun ei niistä kauheesti tietoa ole. Ja pystyyköhän niitten geelejen kanssa sekoittelemaan kaikkia eri koristeita ja värigeelejä.. Ja miten saa tehtyä joitakin kauniita koho 3D kuvia geelikynsille? Akryylikynsille saa vaikka mitä kivoja kuvia saakohan geeleille saman tyylisiä? Aloitan harjoittelun vasta ja kaipaisin tietoa etten vaan tee väärin, miten saa myös estettyä ilmakuplat? Olisin kiitollinen jos vastailisit :-)

Tellu kirjoitti...

Enpä tiedä noista Naion tuotteista muuta kuin sen, että youtubesta löytyy kyseisen merkin kynsivideoita millä mitalla...niissä on kyl hyviä neuvoja eli kannattaa tsekata! En näe syytä miksei niiden kanssa voisi sekoitella koristeita ja käyttää erimerkkisiä värigeelejäkin :)

3D-kuvioita en oikein hallitse, mutta sitä varten on olemassa todella jäykkää 2d/4D-geeliä, jolla pystyy muotoilemaan kynnelle vaikkapa kukkasia. Toki joissain nettikaupoissa on myynnissä sellaisia kuviomuotteja, jotka täytetään ensin värigeelillä, kovetetaan uunissa ja sit niistä tulee jonkin muotoinen valmis tuotos.

Ilmakuplia syntyy, kun geeliä "veivaa" liikaa purkissa tai kynnellä. Itse itselle tehdessä niitä tulee mulla joskus, mutta en oo niistä pahemmin häiriintynyt. :D

Hyviä vinkkejä kynsientekoon saat myös liittymällä fb:ssä rakennekynsiryhmään. Sieltä oon itsekin saanut vastauksia jos jonkinlaisiin ongelmiin :)