keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Neulash

Kuinkas sitten kävikään! Kävin tänään vähän ostoksilla, koska on aika ottaa seuraava askel (toivottavasti) vähän helpompaan elämään.

Muistatte varmaan aikaisemman ripsipidennyksiä käsittelevän postauksen, jossa uhosin etten luovu ripsipidennyksistä ikinä. Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että jos haluan pelastaa vielä jäljellä olevat ripset, olisi kaikista viisainta poistaa pidennykset ja antaa omien ripsien toipua kaltoinkohtelusta. Pahimmassa tapauksessa ripsille voi käydä samoin kuin liikaa nypityille kulmakarvoille, ne eivät välttämättä kasva enää ikinä takaisin. Otin omista ripsistä eli ripsettömyydestä kuvan noin kolme viikkoa sitten. Hupaisaa, että alaripset ovat pidemmät kuin ylhäällä:
Homman nimi on siis tämä: ostin pariksi kuukaudeksi riittävän Neulash-ripsiseerumin, jonka toimivuudesta olen 99% varma. Pieni puteli maksoi 89€ eli aika hemmetisti, mutta jos tuloksia alkaa tulla säännöllisen käytön ansiosta, on se rahansa arvoinen. Kun poistan pidennykset, omat ripseni ovat lähes niin lyhyet ettei niihin saa kunnolla laitettua ripsiväriä. Aloitan seerumin käytön heti tänään ja pidennykset saavat luvan lähteä kokonaan niiden ränsistyttä ihan täysin. Eli about parin viikon päästä. Näkyviä tuloksia luvataan aikaisintaan kuukauden käytön jälkeen, viimeistään kahden. Vähän jännittää miten kohdallani käy, koska ripsieni lähtötilanne on niin surkea. :D
Alunperin epäilin hieman seerumin sisältämää silmänpainetaudin hoidossa käytettävää ainejohdannaista, mutta asiaa lisää tutkittuani en muista törmänneeni kuin ehkä yhteen-kahteen tapaukseen, jossa seerumin on kerrottu aiheuttaneen jonkinlaista ihoärsytystä. Jos joitakin epäilyttäviä viboja ilmenee, tuotteen käytön voi lopettaa. Pidän peukut pystyssä, että tämä toimii minullakin niin hyvin kuin olen muiden kokemuksista ymmärtänyt! Ikuisia räpsyripsiä ei tälläkään aineella voi loitsia. Ripset palautuvat pikkuhiljaa ennalleen, kun seerumin käyttö loppuu. Kiva käyttökierre saadaan tälläkin aikaiseksi siinä missä hiusväreillä, ripsipidennyksillä ja rakennekynsillä. ;)
Kävin ostamassa vielä uuden ripsarin, kun oikein innostuin. Ripsiväriä olen käyttänyt parin vuoden ajan sattuneista syistä vain alaripsissä, joten tälle tulee kyllä käyttöä. Tätä Lumenen Blueberry-mascaraa käytin ennen pidennyksiä ja olin tähän oikein tyytyväinen, joten eiköhän se aja asiansa edelleen.

Yritän muistaa ottaa kuvia, kun ripsipidennykset häipyvät ja oletettavia tuloksia alkaa pitkän ja piinallisen odottelun jälkeen näkyä.

PS. Jee!

10 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Pistähän sitte kokemuksia tuosta NeuLashista, oisin itekki kiinnostunu kokeilemaan, tosin kulmakarvoihin ja jahka sitten näihin räpsyttimiin joku kaunis päivä kun uskallan luopua näistä :o

...Hah mikä piilomainostus tuolla lopussa ;)

Anonyymi kirjoitti...

itellä neulash toimi todella hyvin ja muutkin huomas.joten suosittelen lämpimästi ja oon itekin hankkimassa uuden mahdollisimman pian. :)
//pepe

Ella kirjoitti...

Mäkin oon miettinyt kokeilevani tota NeuLashia, kallis hinta vain jarruttelee ostopäätöstä... Mutta kyllä mä sen varmaan ostan jos vaikutus on silminnähtävä :)

http://www.ellataimi.blogspot.fi/

Tellu kirjoitti...

Venla: Tottahan toki laitan! :) Tuossa mukana tulleessa vihkosessa sanotaan, ettei Neulash toimi kulmakarvoihin. Mutta siitä on vissiin saatavilla joku oma versio kulmakarvoille, neuveauBrow-niminen. Haha, eiks oo aika hyvin ujutettu ;)

pepe: Jee, hyvä homma! Menetän varmaan ensin uskoni, kun tuloksia tulee niin hitaasti, mutta odotan kyllä innolla mitä tapahtuu! :)

Ella: Joo tuo on kyllä tyyris hinta pienestä putelista, mutta ihmisten kokemukset viittaavat sen toimivan lupaamallaan tavalla. Huvittelin ja laskin tuon litrahinnaksi lähes 30 000 euroa :D:D

Anonyymi kirjoitti...

Toi sun kuva on 3 viikkoa vanha?
Pitääks ripsipidennykset aina välillä poistaa kokonaan vai vaan lisätä uusia väliin kun vanhoja ripsiä putoo?

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: juu kutakuinkin :) Ei niitä tarvitse aina ottaa kokonaan pois, liikkeessä ne taitaa lisäillä uusia ripsiä väliin yms. Ollaan kaverin kanssa nää yleensä poistettu kokonaan, että voi välillä kauhistella omia ripsentynkiä :P

Anonyymi kirjoitti...

Ostin kalliin NeuLash seerumin ja olen käyttänyt sitä joka ainoa ilta joulukuun 19. 2012 alkaen ja mitään muutosta EI OLE TAPAHTUNUT, RIPSET EI OLE KASVANEET YHTÄÄN EIKÄ MYÖSKÄÄN TUUHENTUNUT, ELI MENI TAAS RAHAT TURHUUTEEN....

Tellu kirjoitti...

Kovin hitaasti niitä tuloksia tulee, toivottavasti sinullakin alkaa pikku hiljaa jotain tapahtua :)

Anonyymi kirjoitti...

hmm ja mistähän tuota NeuLash seerumia voisi ostaa? olen parista kaupasta käynyt kysymässä, ja siellä he sanoivat etteivät ole koskaan kuulleetkaan tuon nimisestä aineesta :o

Tellu kirjoitti...

Johan on, sitten ovat jääneet paljosta paitsi! :P En tiedä missä asut, mutta JKL:ssä Neulashia myy esimerkiksi Gristal, Kauneushoitola Bellissima ja Beautiful day. Kannattaa googlettaa, niin luulisi löytyvän tarkempaa tietoa! :)