torstai 9. elokuuta 2012

Kauhukynnet

Kynsienkasvatusprojekti etenee ihan kivaa vauhtia. Kynnenkärjet ovat kasvaneet peräti jo n. 0,5 cm ja nämä alkavat näyttää ihan oikeilta kynsiltä, geelin ja koristeiden ansiosta tosin. Haluamaani mittaan on vielä matkaa, joten ei auta muuta kuin odotella ja geelailla kynsiä ajankuluksi. Alkajaisiksi haluan pelotella teitä kynsillä au naturel. Tälläinen kivikautinen näky paljastui geelikerrosten alta (älkää välittäkö parista unohtuneesta geelinrippeestä), ei noita kärsineitä paperinohuita repaleita voi ainakaan kauniiksi kehua! :D
Viimeksi kynsissä oli pinkkiä ja hopeaa, joten vaihteenvuoksi käytin tällä kertaa valkoista ja violettia. Violetti hiletys ei kauheasti erotu, mutta timanteista värin jopa havaitsee läheltä tihrustaessa. En oikein hallitse siistin smilelinen tekoa, joten valkoisiksi sutattujen kärkien rajan piilotin ovelasti  leoparditäplien piirtoyrityksillä, joita vaikeutti liian kömpelö sivellin. Kunpa jostain löytäisin ihan superohuen siveltimen, jolla saisi aikaiseksi hyvinkin pikkutarkkaa näperrystä.
Apteekista löytyi näpsäköitä nukkaamattomia puhdistuslappuja, 400kpl/ alle 5€.
Kun ryhdyn koristelemaan kynsiä, mulla ei yleensä ole ajatustakaan millaista lopputulosta haen takaa. Lähes poikkeuksetta koristelu riistäytyy hallinnasta ja kynnet on tupattu täyteen erilaisia hileitä, värigeeliä, timantteja ja maalauksia. Eli suomeksi sanottuna ne näyttävät siltä, että niissä olisi vähän liikaa kaikkea. Minkäs teet, kun sattuu olemaan tälläinen harakka, joka ei voi vastustaa kimallusta ja krumeluuria.  Jos ottaisin kynsiliikkeessä vaikkapa ihan perus siistin ranskalaisen manikyyrin, kyllästyisin siihen päivässä ja liimaisin ne kotona täyteen säihkyviä somisteita. More is more! :D Jos vertailukohtana pidetään tuota ihan ekaa kuvaa niin mikä tahansa siitä tilanteesta poikkeava on vain ja ainoastaan kotiinpäin. Vai mitä luulette? ;) 

Lopuksi lisättäköön kaverille tekemäni piiiitkät kynsimet ehkä kuukauden takaa, kun parvekekukatkin olivat vielä hengissä. Kynsissä on käytetty neonkeltaista hilettä, joka näytti lopulta enemmänkin vihreältä. Sen lisänä vaaleanvihreää tikkuhilettä, timantteja ja pari kiivi-fimoa.
On noita kynsiä tullut tehtyä enemmänkin kuin nämä kahdet, mutta ei niistä ikinä muista ottaa fotoja todisteeksi. Täytyy yrittää ryhdistäytyä, koska niitä on kuitenkin aina niin mukavaa katsella ja ihmetellä jälkikäteen. :)

4 kommenttia:

ritu kirjoitti...

More is more, ihan aina! :D Edelleen oon niin kateellinen kaikille joilla on mahdollisuus töissä edes pitää lakat kynsissä, omat kun on niin surkeet nysät että näyttää ihan kamalilta ilman mitään.

Tellu kirjoitti...

Todellakin, koristeöverit! ;)<3 Voin yhtyä tuskaasi, koska tiedän 22 vuoden kokemuksella miten masentavilta katkeilevat nysäkynnet näyttävät - jopa lakattuina. Sun täytyy yrittää toteuttaa lakkaushimojasi edes lomilla ja vapaapäivinä :)

Henna kirjoitti...

Enemmän on AINA enemmän, se on mun myös mun mottoni :D

Mä en saa töissä pitää mitään lakkaa kynsissä (höh), mutta nyt kesälomalla oon koristellut kynsiäni sitten taas vuoden tarpeiksi... Voi kun saiski olla tommoset kynnet vuoden ympäri!

Tellu kirjoitti...

Ihanaaaa, täällä on muitakin harakoita! :D Toi on hyvä, että voi lomalla harrastaa kynsien koristelua, jos töissä lakkaukset on ihan nounou =)