tiistai 7. elokuuta 2012

Rakas pankkikortti...

...miksei sinussa voi olla loputtomasti rahaa? Olen päivä päivältä vakavammin sitä mieltä, että multa pitäs ottaa tietokone pois. Tai oikeastaan pankkikortti ja nettipankin tunnusluvut. Tai edes asettaa kaikkia nettikauppoja koskettava shoppailulukko, vähän kuin lapsilukko. Olen ihastellut jonkin aikaa muutamia tosi tärkeitä välineitä, joita ilman en ehkä voi kauaa enää elää...
Kuva ja tiedot.

Kuva ja tiedot.

Kuva ja tiedot.
Ripsipidennystarvikkeeni kaipaisivat sievää säilytyslaatikkoa, koska nyt niillä on vallan vastenmielisen näköinen säilytyspussukka. Nämä kolme kaunokaista ovat Fräulein 3'8:n valikoimaa ja hinnatkin tuntuvat kohtuullisilta jopa postikuluineen. Seepra-boxi irtoaisi 16 euron hintaan alennettuna, mutta taidan kallistua enemmän jompaankumpaan pitsikuvioituun. Musta pitsiboxi on kokoa medium ja tuo imelällä pinkillä sävytetty pitsiboxi on kokoa small.  Hintaeroa niillä on rapiat 10 €, mikä ei ole kynnyskysymys. Mietin vaan miten kauheasti tulen ripsitarvikkeita tulevaisuudessa haalimaan ettei säilytystila käy ahtaaksi ja joudu tilaamaan suurempaa pakkia. Joka tapaukessa nämä ovat mahdottoman IHANIA! 

Toisin kuin tämä tummansininen kylmälaukkua muistuttava rupu, joka tuli ripsitarvikepaketin mukana. Piti ihan ottaa kuva siitä, jotta voitte yhtyä tuskaani. :D Jos olisin jaksanut yhtään käyttää aivojani, olisin klikkaillut ripsikamat ostoskoriin yksi kerrallaan ja olisin välttynyt maksamasta tälläisestä monsterista (vaikka ulkonäkönsä puolesta se tuskin hirveästi minua verotti). Mieleen tästä tulee lähinnä joku sairaalan virtsanäytteiden kuljetukseen tarkoitettu pussi, vaikka en ole sellaista koskaan nähnyt. Nyt kun kirjoitin mielikuvani tähän julki, mieli tekee keksiä tarvikkeille jokin väliaikainen säilytyspaikka. :D
Ripsi- ja kynsitavarat ovat yleisellä tasolla mahdottoman kivoja, olen toitottanut tätä varmaan sen tuhat kertaa. Kivempia niistä kuitenkin tulee, kun väriksi vaihtaa pinkin! Olen iloinen pinkeistä kynsiuuneistani sekä pinkeistä kynsitarvikesalkuistani, joita en vaihtaisi mihinkään. Selailin taas ebayta ja katsokaas mitä sieltä löytyi:

Pink eyelash tweezers! Nuo kaarevat pinsetit löytyvät tästä! Suorat atulat löytyvät puolestaan tästä! Hintaa kumpaisillakin on postikuluineen alle 10€. Houkutus on liian suuri. Eihän ole suuri synti uudistaa työvälineet kauniimpiin? O:)

2 kommenttia:

Siny kirjoitti...

Enpä kyllä yhtään ihmettele, jos himottaa ostaa tuollainen säilytyslaatikko: ovat nimittäin aivan ihania *silmät kiiluu* :)

Tellu kirjoitti...

Kaunokaisia! Tuollaista ei tarvitsisi piilotella kaapissa *kuola valuu* :D