torstai 2. elokuuta 2012

Huudeilta huudeille

Möksäkelit eivät meitä täysin suosineet, saimme niskaamme taivaantäydeltä sadetta, rakeita ja pari mojovaa ukkoskuuroa. Oli pakko vilistää ukkosta suojaan vanhaan aittaan, jossa ei ole sähköjohtoja tai peltikattoa. Herranen aika, aitan seinät tärisivät ihan kunnolla, kun ukonilma pauhasi päällämme. Siinä vaiheessa kyllä hirvitti, vaikka monesti herään katselemaan yöllisiä ukkoskuuroja.  Tällä kertaa olo oli sattuneista syistä liian turvaton. :D Nukuttiin tässä samaisessa aitassa pari yötä. Kotona varsinkin näin kuumalla kesäsäällä heräilen useamman kerran pitkin yötä ja unensaanti tuntuu muutenkin kovin vaivalloiselta. Aitassa uni maistui turhankin hyvältä ja melkein harmitti lähteä takaisin kotiin hikoilemaan. Täällä sitä nyt kuitenkin taas ollaan.
Kaiken sademäärän keskellä oli onneksi poutaisiakin hetkiä. Lähdimme moottoriveneellä käymään pizzalla (:D) Matilanvirralla sijaitsevassa kahviossa. Pizza oli kallista, mutta maultaan erinomaista ja venematkalla sai ihastella komeita maisemia. Aurinko ei meitä veneilijöitä paljoa lämmittänyt, joten sain oivan syyn sonnustautua kunnon tamineisiin. Alan näyttää ihan ehdalta kalamieheltä. On kumpparia, villasukkaa, verkkaria, sadetakkia ja pelastusliiviä. Mökillä on niin mukavaa, kun saa luvan kanssa kulkea virttyneissä rytkyissä ja näyttää ihan metsäläiseltä. Olisi mielenkiintoista nähdä ihmisten ilmeitä, kun lähtisi keskustaan shoppailukierrokselle noissa vaatteissa. Ralliviikonlopun aikana tuskin erottuisin joukosta ollenkaan. ;)
Huomennakin on tiedossa mukava päivä. Aamu alkaa muutamilla ripsihommilla, jatkuu Tampereelta vierailevan Idan kyläilyyn ja sitten kootaan vanha lössi kasaan ja vyörytään kaupungille bongailemaan suomileijona-koruja!

/EDIT. Lisäsimme Banskut uudelleen blogilistalle tilastojen temputtelun vuoksi, joten blogia pääsee tilailemaan jälleen tästä linkistä: klik!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olin jo kysymässä, että olitko pizzallakin tuossa sadetakissa ja kumppareissa, mutta seuraava kuva paljasti, että et sentään:D

Tellu kirjoitti...

Hahhah, onneks alla oli vähän siedettävämmät vetimet :D