perjantai 24. toukokuuta 2013

8 asiaa minusta

Olinpas taas omatoiminen muikkeli ja päätin haastaa itseni paljastelemaan pitkästä aikaa, tällä kertaa 8 asiaa minusta. Piti ihan selailla vanhoja tämän tyylisiä postauksia, etten moneen kertaa toistaisi samoja juttuja. Tässäpä tulee!

1. Sappeni kiehuu aina bussissa, kun sinne lappaa koululaisia ja muita teinejä. Syystäpä, että he eivät ikinä tervehdi tai poistuessaan kiitä bussikuskia. Haloooooo, missä peruskäytöstavat? Ihan sietämätöntä, ihan rupesi nytkin ärsyttämään. Itsehän pamahdan bussiin aina iloisen tervehdyksen kera, jolloin muutamat kuskit ovat näyttäneen säikähtävän. Ovat kai tottuneet, ettei tarvitse kommunikoida asiakkaiden kanssa. :D Yleensä tunnun olevan myös ainoa, joka huutaa bussin perältä kimeällä äänellä kiitokset, ennen kuin hyppää pois kyydistä.

2. Ensin tulee kinkku, sitten tulee juusto. Jos joku laittaa ne väärin päin, näppäränä tyttönä käännän ne.
3. Haluaisin muuttaa rivitaloon tai  muualle vähän rauhallisemmalle asuinpaikalle. Olis niin siistiä, jos olisi pieni piha, jossa kasvatella kukkia ja tehdä pienen kasvimaan!

4. Kun syön banaania, en voi syödä niitä pitkiä suikaileita mitä niiden kuorista irtoaa. Galtsussa muistan liittyneeni ryhmään nimeltä "miksi baanaaneissa on naruja".

5. Jos Misu pieni ja paksu kissaystäväni ei tule nukkumaan sänkyyn kanssamme, kannan sen monesti sinne itse. On kivaa, kun se kehrää tyynyn vieressä. Niin kuin nytkin tässä sohvalla kainalossa. <3
6. Ovisilmän kautta on hyvä tarkkailla käytävässä riehuvia naapureita. En ikinä avaa ovea, jos en tiedä kuka siellä pimpottaa. Joskus tuijottelen kolkuttelijoita ovisilmän kautta ja toivon, etteivät he sitä tajua. Noh, voiko sitä olla huomaamatta, jos joku siitä silmästä katsoo. :D Kerran joku oli erehtynyt asunnon numerosta ja huudatti meidän ovisummeria ihan huolella alaovelta käsin ilta-aikaan. En luonnollisesti avannut, mutta huvittelin kuuntelemalla ovipuhelimesta miten hän siellä huusi solvauksia, kun "kukaan" ei päästänyt sisälle. Olenpa kamala... :D

7. Salainen (ja muiden kammoksuma) herkkuni on maksalaatikko kylmänä suoraan rasiasta...

8. Olen lähdössä sunnuntaina ystäväni kanssa risteilylle Tallinnaan. Ensimmäisen, ja tähän asti ainoan kerran eläissäni olen ollut laivalla abiristeilyllä eli 2008? Tämä on siis vasta toinen kerta laivalla, jännittävää! :D
Tästä on hyvä jatkaa miettimällä, miten selviän 9-14 kestävästä vesikatkosta. Aika paha! Onneksi sentään tajusin pestä hiukseni eilisiltana. Tänään suunniteltiin vähän, että lähtisi ostamaan vihdoin kukkia ja yrttejä parvekkeelle. Oon tehnyt ahkerasti galluppia muiden kesäkukkatilanteesta, joten ehkäpä itsekin uskalla niitä jo partsille viritellä.

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Hyyyyyi hele, maksalaatikko on roskaa lämmitettynäkin!! Kai sentään ostat sen edes ilman rusinoita?? :D

Tellu kirjoitti...

Äläs nyt! :D:D Voisin ostaa maksista tuplarusinoilla, nam <3