sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kaikki haluu pokaalii

Juhuu! Eilen vietettiin iltaa täällä meillä Rillun pohjattoman ruokahalun vahvistamana. Tehtiin makoisaa pizzaa ja kinuskilla sekä vaniljakastikkeella höystettyä persikkarahkaa, jotka katosivat nopeasti parempiin suihin. Syöminen on ehkä elämän parhaita asioita. <3
Pizzaan tuli vähän kaikenlaista. Laitettiin perus juustoraasteen ja tomaattimurskan lisäksi sipulia, tomaattia, pekonia, kinkkua, ananasta, mozzarellajuustoa sekä tietenkin katkarapuja. Kotona tehdyssä pizzassa on usein turhan paksu, piirakkamainen pohja, joten sen kaulintaan pitäisi keskittyä enemmän.
Pullonhenki :DD
Baariin asti me ei tällä kertaa kuitenkaan selvitty, mutta viikon päästä voisi yrittää vähän petrata. Olisi tarkoitus tuhota kasa drinkkilippuja ennen kuin se pulju suljetaan, joten täytyy toimia sukkelasti! Illan kruunasi se, kun miekkoselleni soitettiin ja kysyttiin olenko paksuna.  Olen kyllä otettu siitä, että joku  mulle täysin tuntematon henkilö on  keksinyt mun olevan raskaana, mutta että pitää tuollaisia levitellä ympäri kyliä ja ihmetellä porukalla. Olen kyllä itsekin pahanluokan juorukello, mutta ei mun mielikuvitus ihan noin villiksi heittäydy! :D
Tultiin äsken aurinkoiselta pilkkireissulta, on ihan huippua kun aurinko lämmittää jo kivasti! Eihän sieltä kalaa oikeastaan tullut, mutta tulipa käytyä näin kerran talveen. Tuo pikkusintti tuli jäämurskan mukana kairatessa. ;) Illalla ajateltiin käydä ehkä elokuvissa ja syömässä jossakin, kun karvainen poikaystäväni menee jälleen töihin. Tai ainakin syömässä, sillä elokuvatarjonta ei nyt oikein säväyttänyt. Haaveilen jo Passionin paahtopaistotoastista tujakalla valkosipulimajoneesilla höystettynä!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tollaset kaverit on kyllä ilkeitä kun juoruu paksuna olemisesta. Mutta hei, voi olla ettei ne oo ilkeitä. Mulle kävi kerran niin että näin yhen vanhankaverin jonka tiesin haluuvan lasta. Kun mä näin sen kerran kaupungilla ja jo onnittelin sitä tulevasta perheenlisäyksestä kun se oli pyöristyny mahan kohdalta. Siis meinaan jos sulla on maha pyöristyny, ne voi luulla että teille tulee vauva. Ei ne välttämättä haluu loukata, ne on vaan uteliaita. Me ollaan tällasia.

Henskis kirjoitti...

Siis onko joku baari lopettamassa vai? :o

Voi miten ihana tuo vika kuva! :)

Tellu kirjoitti...

Nojuu, sattuuhan näitä. Tuntuu vaan vähän typerältä :D En mä mielestäni raskaanaolevalta näytä, ellei mun silmät ja kanssaeläjät sitten valehtele pahemman kerran :D

Henskis: Ainahan näitä huhuja pyörii, mutta KUUUULEMMA GM menis remonttiin samalla kun Kolmikulmakin. Että tiedä häntä. Tekeehän se vähän jo ehkä kuolemaa ikärajojen alentamisesta yms päätellen:D

Anonyymi kirjoitti...

Ite oon 18v ja pari kertaa oon GM:ssä käyny ikärajan alentamisen jälkeen ja aika köyhä meno, täytyy sanoo.. :D ois kyl kiva jos se rempattas kokonaan uuteen uskoon ja samalla alennettas juomia, niin johan kävis porukkaa. :)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: On siellä nykyään aika laimeaa, melkein yhtä kaoottista kuin Kharmassa :D Pieni pintaremontti olisi sinne kyllä paikallaan, se on sen verran tunkkainen paikka kuitenkin. 8)

Eve kirjoitti...

Sedulathan on muutenkin ihan kusessa rahatilanteellisesti ja Cityssa ainaskin oli, että esim. GM:n terassi ei enää aukee ku Finnkino vie sen tilat. Ja samalla tais olla kans, et voi mennä koko pulju kii. Ei kyllä juurikaan houkuttele enää toi GM ku kuulin että ikäraja on alentunu :-D Jykylään tarvittas nyt jotain tosi mullistavaa! :-)

Tellu kirjoitti...

Voi Sedu :D GM:n terassi oli just paras paikka, mut täytyy kai sit etsiä joku kivempi :'(( En mä tiedä mullistaako Jyväskylän yöelämää uusi baarikaan, koska samat naamat ne siellä aina pyörii. Ehkä tässä täytyy kaikenlisäksi vaihtaa vieläpä kaupunkia! ;)

Anonyymi kirjoitti...

kivan väriset noi sun uuret hiukset :)

Tellu kirjoitti...

Tänks, tänks! =)

Opiskelijatytön elämä kirjoitti...

Nam toi Pizza näyttää kyl todella hyvältä. (=

Tellu kirjoitti...

Sitä se olikin! =D