maanantai 19. syyskuuta 2011

Blascon Joe

Tilasin jokunen aika sitten amerikkalaiselta Camera Ready Cosmeticsilta Joe Blascon peitevoidetta, mitä voin vain suositella! Kauppa myy Blascon tuotteita vähintään puolet halvemmalla Suomen riistohinnoista. On ainakin katteet kohdillaan, jos ei muuta. Tilaamani Special red neutralizer-purkki maksoi postikuluineen jonkun 16€ ja kaupasta sen saa vaihtelevasti 30-40€ hintaan. Aika hyvä diili, tuumin. Maksoin ostokseni näppärästi Paypalin kautta, joten kortin numeroita ei tarvinnut luovuttaa mihinkään. Se tuntuu aina jotenkin niin epäilyttävältä, vaikka en tiedä kenellekään käyneen köpelösti niin tehtyään. Tuolta saa tilata muidenkin merkkien tuotteita, mutta itselleni ne eivät ainakaan olleet tuttuja.
Muita tuotteita tältä merkiltä mulla on huippuhyvä irtopuuteri, joka ton todella riittoisaa sekä jonkinlainen korostusväri, Korostusvärin arkoitusperästä en ole aivan varma, mutta sudin sitä milloin mihinkin huvittaa. Olen tässä salaa vähän himoinnut Blascon meikkivoidetta, koska varsinkin talvella naamani on aika kukkeassa kunnossa. Kasvojeni väri on aika epätasainen ja olisi kiva, että meikkivoide kestäisi siistinä koko päivän ilman, että kesken päivää näytän yhtä karulta kuin aamulla vasta herättyäni. Olen havainnut myös kasvojeni rasvoittuvan talvella huomattavasti normaalia enemmän kuin vaikkapa kesällä ja sitä ihmettelenkin suuresti. En meikkaa silloin yhtään enempää kuin tavallisesti, enkä näplää naamaani rasvaisilla sormilla. Toiseksi jos sillolin tällöin erehdyn lähtemään värivaloihin asti, olisi kiva näyttää baarissa ja sieltä poislähtiessä yhtä freesiltä kuin kotoa lähtiessä. Yön myöhäisinä tunteina meikkien viimeisimmätkin rippeet katoavat ja näytän ihan haudasta nousseelta. :D Blascon tuotteet ovat aika jytkyä tavaraa, joten voisin uskoa meikkivoiteen tekevän tehtävänsä siinä missä hyväksi havaitun peitevoiteenkin. Onkos kellään sanottavana tästä meikkivoiteesta juuta tai jaata?
Toinen kiinnostava tuote on saman sarjan poskipuna. Ennen kuin ryhdyin käyttämään poskipunaa, tuli siitä mieleen poskensa kirkuvan väriseksi sutannut täti-ihminen. Onneksi vähempikin riittää ja lopputulos näyttää kivalta pienemmälläkin värimäärällä. Poskipunien sävyissä näyttäisi olevan enemmänkin valinnanvaraa. Kaipailisin jotakin persikkaista tai vaaleanpunaista sävyä ja mieleisiä olisivat ainakin tuosta värikartasta löytyvät sävyt dust sekä puff.

Täytyy käydä kaupassa testaamassa parhaat sävyt ennenkuin ryhtyy tilailemaan sen enempää. Saa tuolta toki tilattua pieniä näytepakkauksia tuotteiden sävyistä, mutta se on vähän turhan hidasta toimintaa alkaa odottelemaan ensin näytteen saapumista. 8)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollut tota meikkivoidetta sekä peiteainetta. Meikkivoide tosiaan peitti ja hyvin, näytti myös suht luonnolliselta, mutta mulla ei pysynyt kauhean hyvin.. Omaan siis myös rasvaisen ihon. Jos jotain saisi suositella niin BareMinerals pysyy mulla kuin tauti ja peittää! Mutta ainahan tota Blascoa voi kokeilla, ihoja kun on niin erilaisia. (;

Tellu kirjoitti...

Meikit on kyllä aina sellaisia, että yks merkki toimii toisella ja toisella ei :D Pitää varmaan ihan testata miten Blasco pelittää.

Oon kyl miettinyt noita BareMineralsin tuotteita, mutta ne on niin hiton kalliita ettei raaski! Pitäisi ostaa kuitenkin niin monta niitä purkkeja ja ne sudit myös;( Saiskohan jostain tilattua edullisesti...