perjantai 2. syyskuuta 2011

Mammat riivaa

Tänään töiden jälkeen menin Rillun ja kumppaneiden kanssa katsomaan Muodin Yön esityksiä.  Meneillään näytti olevan uudelleen stailattujen henkilöiden esittelyä, syksyn muotivaatteita ja niin ees päin. Tärkein tavoite oli päästä katsomaan kaveria tanssiryhmineen, sillä meikatut miehet eivät oikein lämmittäneet vaativia mieliämme. ;)
 Olen viimeaikoina innostunut näistä asukuvista ja niitä pitää räpsiä joka päivä, vaikka en mitään ihmeellistä olisikaan päälleni saanut. Eilen ravintolaan lähtiessä tein kyllä historiaa monessakin mielessä. Puin siniset farkut. Toiseksi sujautin niihin vyön, vaikka yleensä tykkään käyttää ilman. Tämä on aika paha tämä kolmas. Sujautin päälle uuden punaisen paidan! Ja viihdyin kaikenlisäksi erinomaisesti tässä kokonaisuudessa, vaikka kuvissa näytänkin ihan kummalliselta bodarilta. Muistin myös joskus muutaman vuoden takaisen must-jutun eli tuon pikkuisen Longchamp Le Pliagen olemassaolon.
Ajattelin myös kertoa taas vähän kissamaisia juttuja, nehän ovat aina niin ihania. Misu, itse paholainen, menee ensiviikon tiistaina leikattavaksi. Alkoi nimittäin ottaa sen öinen örvellys sen verran pattiin, että ette uskokaan. Muutamana yönä en saanut hädin tuskin nukuttua laisinkaan ja jahtasin joskus 03 yöllä Misua pyyhkeen kanssa, että olisin laittanut sen vessaan rauhottumaan. Ja kaiken tämän jälkeen vielä ihmettelen miksi se ei oikein arvosta meitä :D Eläinlääkäri suositteli hankkimaan Feliway-feromonisuihkeen, jonka pitäisi rauhoittaa kattia. Tuolla se masiina on pari päivää pihissyyt pistorasiaan kiinnitettynä ja kummasti näyttää toimivan, koska tuolla Misu ottaa vaan rennosti ja se on melkein kuin eri kissa. Eläinlääkäri totesi myös, että kyllä he Misun kanssa selviävät, kunhan me saadaan se kiikutettua sinne asti. Kuljetuslaatikkoon saaminen täytyykin varmaan aloittaa monta tuntia ennen lekurille lähtöä.
Oli pakko hankkia, että ei menetä yöunia :D
Tämä viikonloppu meneekin kissojen kanssa kotimiehenä ollessa, kun ukko lähti johonkin  kauas mökille viikonlopuksi "kalastamaan". Huomenna olisi vielä lyhykäinen työpäivä ja sitten pääsee taas hengähtämään hetkeksi. Viettäkääs kuulkaa lysti viikonloppu!

PS: Kiitos kamalasti vielä kaikille Jyväskylän ripsipaikkoja suositelleille! Tässä tulee melkein jo valinnan vaikeus. ;)

8 kommenttia:

Taija kirjoitti...

Mun pitäisi kanssa tilata tollanen feromonisuihke, testaisin auttaisiko se yhtään mun koiran eroahdistukseen...

PS. Katoin, että tossa pussissa oli jotain hervottoman kokosia lääkkeitä, ajattelin että ne on kissalle, mutta kuvatekstin jälkeen vilkasin kuvaa uudestaan :D

Tellu kirjoitti...

Joo kevyet lääkkeet kissalle! :D

Piti googlettaa pikaisesti tuon feliwayn käytöstä koiralle, mutta ei oikein löytynyt mitään. Eikös se ole juurikin vain kissoille suunnattu tuon "synteettisen kissan naamasta erittyvän feromonin" vuoksi, niin en tiedä onko sillä koiriin vaikutusta? =O

Anonyymi kirjoitti...

Olisi ihana saada lukea postaus miten laitat hiuksiasi. NE ovat todella kauniit ja tuuhean näköiset. :)

Moona kirjoitti...

löysitkö muotipäiviltä jotain kivaa ostettavaa? :)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Todellsuudessa ne on ohuet kuin siima ja litteät kuin lätty, mutta onneksi keinot on monet! Täytyykin ottaa tuollainen postaus pian työn alle =)

Moona: Nouuuuup, en tainnut ostaa yhtään mitään :D Löysitkös itse, jos kävit pyörimässä muotihumussa?

Moona kirjoitti...

sama täällä,ei tullut ostettua mitään :D

Taija kirjoitti...

En tosta Feliwaysta tiiä, mutta tällästä meinasin sille mun koirulille.

http://www.petnetstore.fi/tuotteet/terveydenhoito-ja-hygienia-mieliala/dap-feromonihaihdutin-ja-liuos-48-ml

Tellu kirjoitti...

Aaaaa tuo olikin vähän erilainen pömpeli! Voisi hyvin toimiakin! =)