keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Sparkly

Tein muutama päivä sitten pikaisen huollon kynsilleni, enkä tällä kertaa ruvennut väsäämään kynsiä kokonaan uuteen uskoon. Viilasin vain päällimmäisen kerroksen geeliä pois ja samalla lähtivät vanhat tiikeriraidatkin. Muotoilin ja lyhensin kynsiä hieman siistimmiksi. Hauska huomata, että kynteni kasvavat aika nopeasti. Luonnollisessa tilassa ollessaan ne ovat aina olleet niin ohuet ja hauraat, että nopea kasvu ei ole ollut havaittavissa. Tein nyt niin, että kynsilakalla tehdyt koristelut jäivät geelin alle turvaan. Tyhmäkin sen tajuaa, että kynsilakka kuluu aika nopeasti pois hehheh. Lopputulos on paljon paremman näköinen kuin jos lakkaukset olisivat geelin päällä. Taidankin jatkossa toimia tällä tavalla, Maalasin raitoja enemmän kuin ennen huoltoa oli. Lisäsin muutamaan kynteen myös kirkkaita timskuja, mutta lopputulos on vähän sekava:
Mulla on monesti kynsiä väsäillessä inspiraatio hukkateillä ja teen samanlaisia koristeluja, mitä olen tehnyt ennenkin. Glitterit ovat kivoja ja niillä saa loitsittua helposti näyttävät kynnet. Kaikista kivointa on, että mulla on niitä jokaisessa sateenkaaren värissä. Kaipaan kuitenkin vaihtelua. Google on onneksi ystävä ja löysin inspiroivia kuvia pursuavan Nail Art Gallery-sivuston, josta napsin tänne muutamat kuvat teidänkin iloksenne! *KUOLAA*
Tahtooooooo!!!!!
Iskin silmäni noihin timantteihin <3
Pitsi on ollut pitkään hankintalistalla, sitä on ehdottomasti kokalttava.
Pinkit kynnet tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen. Ne vaan hyppäsivät silmilleni ja kuvat oli pakko klikkailla auki. Olen himoinnut jo kotvan aikaa värillistä geeliä, jolla saisi mukavaa vaihtelua glitterkynsien tilalle. Ebayssa olisi valinnanvaraa vaikka millä mitalla, mutta haluaisin tiedustella, tietääkö joku mistä saa 100% varmuudella värillistä geeliä, jossa oikeasti on sitä pigmenttiä? En halua geeliä, jota pitää lisätä kymmenen kerrosta ennenkuin kynsi alkaa näyttää minkään väriseltä. :D Voisikohan tämän toteuttaa myös siten, että levittäisi kynsilakkaa vaikkapa juurikin kynsien kärkiin ja vetäisi lakan kuivuttua geelit päälle? Vai kiinnittyykö geeli kenties huonommin, kun puolet kynnestä on lakattu kynsilakalla?

JEEE! Pääsenkin jo tänään (eli tunnin päästä) ripsihuoltoon, mikä on enemmän kuin tervetullutta. Aamulla toisesta silmästä lähti kauhea tuppo ripsiä, enkä kestä katsella näitä sinne lauantaihin asti.  Vähän ehkä jännittää mennä uuteen paikkaan, mutta hätä ei lue lakia. Ja se on noin lähelläkin. Miksi elämästä pitää tehdä näin vaikeaa, voisko joku kertoa? ;)

2 kommenttia:

Anne Jennika kirjoitti...

Hei typyt, teille on tunnustus :P

Tellu kirjoitti...

Kiiiiiitoooos! :)