perjantai 23. joulukuuta 2011

Hopeashampoo ja kynnentyngät

Voi vitsi oli hyvä idea mennä näin aamulla ruokakauppaan, sillä vältin kuin vältinkin hikiset jouluhullut, jotka haalivat varastoihinsa jo kolmatta ylisuolattua kinkkua. Lähikaupan kinkku- ja kalkkunavalikoima oli aika surkea tähän aikaan viikosta, joten palvatut kinkunkökkäreet saivat jäädä hyllyyn ja täytin ostoskorin lanttilaatikolla :D Okei, saatoin ostaa jotain muutakin. Joko olen kertonut, että "poden" joulutunnelman puutetta? Yritän pakkokuunnella tässä jotain nihkeitä joululauluja, mutta ei tuu mitään. Alkaa vain suututtaa. ;)
Sain paljon suositteluja hopeashampoo-asiaan (kiitos teille!), mutta päätin silti uhmata kaikkien neuvoja. Kuten tiedätte, olen aikamoinen penninvenyttäjä mitä tulee meikkeihin ja hiusaineisiin. Tai oikeastaan mihin vain. :D Kävin eilen Hairstorella, koska siellä on aina hyviä tarjouksia. Mukaan lähti tuttuun tapaan Wellan jättihiuslakkaputeli femmalla ja tarjouksessa näytti olevan Cutrinin värishampoita sekä - hoitoaineita usealle eri sävylle. Hyllyssä nökötti onneksi myös Cutrinin hopeashampoota sekä hoitoainetta hintaan 3€/purkki!!!!! Hooooosianna! Minähän ostin näitä varastoon kumpaakin kahdet kappaleet, koska olen todennut Cutrinin muutkin tuotteet laadukkaiksi ja hiuksilleni sopiviksi. Tällä logiikalla näidenkin täytyy siis toimia moitteettomasti.
Revin eilen geelikynnet irti. Se sattui. Sattuu oikeastaan edelleen. Mulla on joku kynsimasennus, enkä millään viitsisi tehdä uusia. Siitäkään huolimatta, että uudet turkoosit glitterit huutelevat nimeäni pinkissä tarvikeboxissa. Ehkä sitten viimeistään uuteen vuoteen mennessä olen ryhdistäytynyt, vaikka ei kai kynsien parannuttaminen olisi tässä tilanteessa pahitteeksi. Olen tässä ihmetellyt ihan ikiomia nysäkynsiäni ja uittanut niitä kaikenmaailman kynsiöljyissä ja käsivoiteissa. Viimenäkemisestä onkin jo aikaa, mutta en tiedä oliko tapaaminen niinkään miellyttävä. Mahtaakohan nysäripsien tapaaminen olla ripsipidennysten tauollakaan miellyttävä. Katsokaapas nyt:
Joku voisi tulla tekemään mulle uudet kynnet ja laittamaan hiuksetkin niin, että pääsen tästä sohvalta joskus etenemään. Toivottaisin teille mukavat joulut jo tässä vaiheessa, koska en taida väsymykseltäni jaksaa pinnistelemään myöhemmin postausta.

ELI KIVAA JOULUA JA SYÖKÄÄ PALJON!! <3

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo Acon kynsihommeli hyvää? Sain sen vasta, mutta tällä hetkellä käytän vielä Opin vastaavaa, joka ainakin on aivan täydellistä mulle :)

Tellu kirjoitti...

En oo tuota kauhean pitkään ehtinyt käyttää, mutta toivon hartaasti sen toimivan edes vähän! Acon käsivoiteet ainakin oli huippuhyviä, joten............ =D

Anonyymi kirjoitti...

En ihmettele, että kynnet on tuossa kunnossa jos tosiaan revit geelit irti :D

Ansku kirjoitti...

Voi Tellu, kynsiä ei saa koskaan repiä irti, ne pitää viilata irti (tai liottaa sormetkin syövällä asetoonilla/vastaavalla) !! Tämä on se syy, miksi ihmiset aina luulevat, että rakennekynnet pilaavat omat kynnet kun kynnet nypitään irti ja samalla omasta kynnestä lähtee puolet pois. Se huolella tehty viilaus ja bonderin/primerin käyttö näkyy tässä. Voisi melkein sanoa että mitä paremmin olet viilannut ja kyntesi alustanut, sitä lujemmassa geelit ovat kiinni omassa kynnessäsi ja sitä enemmän se haukkaa omaa kynttäsi mukanaan..
Minä teen kynnet sinulle kunhan tulet ensin Länsi-Suomeen x) Ja tuon äskeisen paasauksen mukana oikein hyvää Joulua ! ^^

Henna kirjoitti...

Öää ootko vielä koskaan pitänyt ripsistä taukoa?! Kuinkahan pitkän ajan päästä sitä oikeen olisi tarvis? Hirvittää jo valmiiksi :/

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Tekevälle sattuu! :D

Ansku: No tiiiiän, mutta viilaaminen on niin työlästä, hidasta ja tylsää, niin ajattelin nopeuttaa (ja kipeyttää) irrotysprosessia :D Oon miettinyt jotain tuollaista asetoonia yms, mutta se varmaan turmelee sormet niin kuin sanoitkin. Tästä voi vain syyttää omaa itseään ja hölmöyttään. Makoisaa joulua sinullekin! =)

Henna: Olin mä joskus toukokuussa muistaakseni kuukauden ilman ripsipidennyksiä, joten en aio ihan heti pitää uudelleen. Se oli niin masentavaa aikaa! :D En oikein tiedä mikä on tarkempi suositus tauon suhteen, ehkä pari kertaa vuodessa? =)