keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulukiukku

Huomenii, jouluun näyttäisi olevan rankat kolme päivää jäljellä. Olo ei ole jouluinen, eikä pienet lahjatkaan ole kaikki kasassa. Kotia en ole koristellut, enkä koristelekaan. Kuka niitä kymmeniä ties-mihin-viritettyjä-huopatonttuja jaksaa repiä joulun jälkeen? Eilen töiden jälkeen ramppasin kaupungilla etsimässä matkalle vaatteita ja menetin hermoni lukemattomat kerrat. Joulu on näemmä sumentanut ihmisten silmät ja he törmäilevät ja juoksevat päälle miten sattuu. Ehkä se on sen kaupoissa vellovan kuumuuden syytä, mm-m. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa, eikä sitä tarvitse aina ottaa niin kuolemanvakavasti. ;) Lahjoja tulee hankittua vain jotain ihan pikkuisia, koska ulkomaanmatkalle alkaa kertyä kivasti lisähintaa rokotusten ja muiden lääkekulujen vuoksi. Tässäpä muutama lahjus poikaystävän lahjaa lukuunottamatta, se kuitenkin kävisi kurkkimassa mitä se saa:
Isälle kamera.
Mitäs muuta mulle kuuluu. Perjantaina on vielä töitä ennenkuin pääsen isukin ja koirien tykö jouluaatoksi. Talo on täynnä porukkaa, koska molemmat veljetkin saapuvat paikalle. Mieltäni kalvaa myös vahva epäonnistumisen tunne, koska olen kerennyt lenkille ehkä kerran viikossa, vaikka olin päässyt hyvään neljän tunnin lenkin tatsiin. Syytän tästä ainoastaan työvuoroja ja tilanne helpottaa tosiaan tälläviikolla. Kynsien saralla on aina jotain uutta kerrottavaa tahi näytettävää. Tilasin glitterpäissäni taas 18 purkkia sitä pikkuisen suurempaa hilettä kaikenlaisissa ihanissa väreissä. Mulla alkaa samoja värejä olla useammat kappaleet ja mietin mitä niille tekisin. Olisiko kiinnostusta jos tekisin niistä sellaisen paketin ja joku voisi halutessaan ostaa sen? =)
Nämä ihanat sain kaverin kanssa glittervaihtokaupassa ;D<3
Siistein pinkki ja turkoosi ikinä!
Yritän tässä kaivella pahimmat rähmät silmistä ennen kuin menen taas rokotettavaksi. Viimekerralla luulin pyöryväni koska olin ihan sumeassa mielentilassa lääkärin odotushuoneessa. Ilokseni huomasin ettei se ollutkaan niin kauheaa ja NYT EI MIKÄÄN TUNNU ENÄÄ MILTÄÄN!!!!!!!!! Juu eipä vissiin, katsotaan tunnin päästä miltä tuntuu...

Voikaa hyvin ja olkaa kiltisti!

PS. Söin eilen joulun ekan lanttulaatikon. Se oli taivaallista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Paljolla myisit ne glitterit? :)