perjantai 16. joulukuuta 2011

Vaalennus jatkukoon

Johan edellisestä hiustenvaalennuskerrasta olikin jo pari kuukautta aikaa. Siinä ajassa voimakkaasti punaiseen taittava tukka oli kerennyt haalistua (luojan kiitos) huomattavasti ja tyvikasvua kasvaa useampi sentti. Pelastukseksi olin ostanut 40 eurolla Citydealista monisävyvärjäyksen ja leikkauksen sisältävät lahjakortin, joka tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen. Ennen värjäystä hiuksiin tehtin vaalennuspesu, jolla saatiin väri ehkä asteen tai korkeintaan kaksi vaaleamaksi. Hiljaa hyvä tulee ja tukka pysyy siedettävässä kunnossa. Latvoja napsittiin viitisen senttiä lyhemmiksi ja otsatukkakin on taas siinä mitassa, että näkee eteensä katsoa. Tässä pari fotoa:
Ihanaa, kun hiukset ovat taas selkeästi jonkin väriset. Ennen kampaajalla käyntiä ne olivat haalistuneet, kirjavat ja väriltään sameat. Punainen puskee alta edelleenkin voimakkaasti, mutta lopputulos siitä huolimatta on kovasti mieleeni! Hiuksiin tehtiin kauttaaltaan paljon vaaleita raitoja ja punaisuuden vuoksi ne eivät ole niin vaaleat kuin ne jossain tapauksessa voisivat olla. Kampaaja suosittelikin hankkimaan hopeashampoon värin taittamiseksi. Olisikos kellään suositella edullista (ja toimivaa) hopeashampoota? T: penninvenyttäjä_89 En ole sellaista tainnut koskaan ennen käyttääkään.
Siinäpä lopuksi keskiviikkona huolletut räpsyt. Timantit ne vain lisääntyy. Huoltaja kysäisi laitetaanko kolme ja se oli menoa. ;) Huoltoväli oli tälläkertaa 5 viikkoa, mikä oli toisen silmän kannalta huono valinta. Se puoli kasvoista, jolla nukun, on ripsien osalta tietenkin kärsineempi. Huoltoon mennessä kyseisessä silmässä oli laskujeni mukaan huikeat 19 pidennystä jäljellä. Täytyy varmaan hankkia jonkinlainen niskatyyny niin saan venytettyä huoltovälin vieläkin pidemmäksi, kun en herää joka aamu naama tyynyä vasten. :D 

Tämä tästä, kiitos hei!

12 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Aivan ihanat hiukset tuli!:-) Mä oon käyttänyt jo jonkun aikaa Lorealin hopeeshampoota ja se on kyllä ihan mielettömän hyvää! Hinta on siinä 15€ luokkaa, mutta ehdottomasti joka sentin arvoista! Kannattaa kokeilla sitä :-)

cadsu kirjoitti...

Mä oon käyttänyt Bonacure Color Save Silver shampoota, on ollut toimivaa ja esim. FeelUniquelta tilattuna tuon sekä Anniinan mainitseman Lorealin hopeashampoon hinnat on alle 10 euroa. Hyvää on ollu myös Four Reasonsin Silver shampoo sekä Cutrinin Reflection Color Shampoo Frosty Silverblond, nämäkin alle 10 euroa. En oikeastaan mitään eroja oo huomannu näissä, kaikki on kyllä häivyttäny keltaisuutta pois :)

Henna kirjoitti...

Oon kokeillut tässä vuosien mittaan vaikka mitä hopeajuttuja, mutta vain yksi oikeasti toimii tähän mun ylipunapigmenttiseen lettiini... KC Professionalin Color Mask, sävy silver. Omani maksoi kampaamossa 10 euroa, eli jostain netistä varmaan saisi vieläkin halvemmalla :)

Tellu kirjoitti...

Anniina: Kiitos! =) Vaihtoehtoja on ihan liikaaaa :D

cadsu: Oon kuullut muiltakin kehuja tuosta Four Reasonsin hopeshampoosta! =)

Henna: Kiitos vinkistä! Täytyypä laittaa google laulamaan! :D

Anonyymi kirjoitti...

Jossain vaiheessa kannattaa koittaa myös Goldwellin Soft color vaahtosävytettä. Mä en itse käytä enää ollenkaan hopeashampoota kun huomasin sen kuivattavan tukkaa, tuo puolestaan tuntuu hoitavan hiuksia. Taittaa vaaleaa sävyä tosi tehokkaaksi ja sävyjä on useampia. Itselläni on 10BS sävy ja kampaan sen kerran viikossa pesun jälkeen tukkaan tasaisesti enkä pese ollenkaan pois, näin saa voimakkaimman lopputuloksen. Parturini on sanonut, että vaaleimpia sävyjä ei ole pakko pestä pois. Sopii ainakin tasaisesti vaaleaan tukkaan, en sitten tiedä taittaako myös tuota tummaa johonkin suuntaan. Mutta jos jossain vaiheessa olet kokonaan blondi niin suosittelen kokeilemaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin suosittelisin tuota Goldwellin soft color- vaahtosävytettä. Sulle sävu 10V olisi varmaankin toimivin. Tuo edellisen ssuosittelema 10BS ei varmaankaan pigmenttinsä puolesta riitä, kun sulla tuo tukka on niin tumma vielä, eikä mikään platina :) Hintaa on about 15 e, mutta riitää moneksi kerraksi. Vahemman taoton saa aikaiseksi, kun levittelee tuotetta kuiviin hiuksiin ja antaa muhia vaikka 20 minuuttia :) Ja tuote todella myös hoitaa samalla, eikä siinä ole nuiden halpojen hopeashampoiden kaltaista kuivattavaa vaikutusta :)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi+anonyymi: Kuulostaa lupaavalta! Saako tuota Goldwellia vain kampaamoista vai myykö esmes Sokos tai Anttila? =)

Tiia kirjoitti...

Ihana tukka, ja nimenomaan hiljaa hyvä tulee :P

Anonyymi kirjoitti...

Noo kampaamot sitä myy. mutta onhan Sokkarilla se osasto, jossa on myynnissä myös kampaamotuotteita :) Sieltä vois löytyy. Niin ja Seppälän Prisamassa on ihan siellä marketin puolella noita kampaamotuotteita pitkä hylly, siellä oon ainakin sitä nähnyt :) Mutta en tiiä onko sulla Seppälön suunnalle asiointia :DD

Anonyymi kirjoitti...

Seppälön= siis Seppälän, hitto :DD Vaikka näkyipä tossa mun ed. viestissäkin MUUTAMA kirjoitusvirhe olevan. Hoono soome ja sitä rataa.. :DD

Anonyymi kirjoitti...

Moro, nyt ei liity yhtään ko. postaukseen vaan yhteen aikasempaan kirjotukseen..., yritin googletella tuloksette ohjeita miten poistaa tuollasesta "harjotussormesta" tai kädestä akryylikynnet, törmäsin vaan sun blogiin... Pystytköhän antamaan neuvon, vai toimiiko samanlailla kuin oikeestakin kädestä
kiitoksia kovasti jos pystyt vastaamaan :)

marie

Tellu kirjoitti...

Tiia: Kiitos! <3 Näin on, ei tarvitse ihmetellä, jos tukka katkeilee :D

Anonyymi: Hahah, joskus oman äidinkielen kirjoittaminen on haastavaa ;) Seppälän Prisma on tämänhetken suosikki, edes lähi-ääs-market ei kelpaa :D Täytyykin seuraavalla kerralla katsoa siis sieltä.

marie: Nyt kysyt pahan, ei mitään käsitystä asiasta. Eikös akryylikynnet lioteta jollain asetonilla tms pois? Tai sit ne viilataan pois? Lähtisin itse ehkä viilalla yrittämään =D