keskiviikko 28. joulukuuta 2011

♥ Loma ♥

Loma maistuu hyvältä, kun sitä on melkein kolme viikkoa. Olin ajatellut lähteväni tänään sotimaan alevaatteista, mutta sain onneksi Rillun seuraksi huomisaamuksi. Jospa sitä ottaisi tavoitteeksi löytää niitä paljon puhuttuja arkivaatteita eikä aina jotain paljetti-timantti-pitsivirityksiä, jotka näyttävät paremmalta hengarilla kuin päälle puettuna. Lisäksi voisi katsella urheilutissejä ja -hanskoja. Lenkkeillessä hanskavalinnat eivät ole oikein osuneet putkeen, sillä fleecetumpuissa tulee aivan järkyttävän kuuma ja nahkahanskoissa (:D) kädet ovat ihan nihkeät. Jotain hengittävää siis!
Voi sitä hien määrää!
En enää kestänyt lohkeilevia, repeileviä ja katkeilevia repalekynsiä niin otin kohtalon omiin käsiini. Aamutuimaan laitoin kynsistudion pystyyn ja 1,5 tunnin kuluttua uudet turkoosit kynnet olivat valmiit. Vaihteen vuoksi (tai laiskuuden takia) tein kynsistä kantikkaat, vaikka mantelinmuotoiset ovatkin enemmän mieleeni. Käytin näissä turkoosia glitter dustia sekä kahta eriväristä isompaa turkoosia hilettä. Muutamaan kynteen maalailin kuviot mustalla kynsilakalla. Samanlaiset koukerot olisi ollut kiva tehdä kaikkiin kynsiin, mutta vasemman käden piirtotarkkuus herättää minussa voimakasta epäluottamusta. ;)
Kantikkaissa kynsissä on aikamoinen viilaaminen, jos ei halua niiden muistuttavan lapiota. Muutamalle kynnelle täytyykin vielä tehdä pientä kunnostusta viilaamisen lisäksi, ne jäivät nimittäin hieman liian ohuiksi ja litteiksi, ja silloin ne katkeavatkin helpommin. Huomenna voisin palata vuoden 2011 kuvapläjäytyksen kera, jos saan kaikki olennaiset otokset kaiveltua siihen mennessä. Mutta nyt korjauspuuhiin siis! --->

2 kommenttia:

M kirjoitti...

oiii kun hienot kynnet tuli! Itekki oon nyt ihastellut ja himoinnut pitkään turkooseja ja muutenkin sinisen sävyisiä kynsiä, ja nyt mullakin on sitten samaa sävyä olevat kynnet kun sulla itselläs! :) noi glitter dustit on kyllä niin nannaa että. ;)

Tellu kirjoitti...

Vooi kiitos! =) Teki mieli jotain talvista kynsiin ja nää on mun mielestä aika "viileät" ...vaikka onhan pinkki joka kerta toimiva ratkaisu :D Noi isot hileet on kyllä kynsien pelastus, niillä saa heti uutta ilmettä! <3