tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisiä iloja

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Täällä huushollissa päivä ei ole ollut sen kummempi kuin muutkaan. Eilisten kaverin synttäreiden jälkeen uni maistui paremmin kuin hyvin. Viikolla olevat vapaapäivät sekoittavat rytmin aika taidokkaasti, olo on nyt meinaan hieman sekava. Otin tuossa äsken kevyet 1,5h päikkärit ja pahoin pelkään ettei sänkyyn päästessä silmät ihan heti lupsa :D
Rakastavaiset
Askartelin tänään kasan joulukortteja Tiimarista ostamani pakkauksen siivittämänä. Aina ei mielikuvitus oikein riitä, niin tälläinen pakkaus pelasti ostamasta tusinatuotettuja joulukortteja 100kpl hintaan 1€. Pakkaus sisälsi korttipohjia ja jos jonkinmoisia hauskoja koristeita. Koristeita oli niin mahdottoman paljon, että niitä jäi reilusti ylimääräiseksikin. Askartelun alkuun pääsy oli vähän hankalaa ja muutama korttikin on sen näköinen, että ei niitä taida kenellekään kehdata lähettää. Tellu 5v on vapauttanut sisäisen taitelijansa ja seuraukset on vain kestettävä.
HAHAHAHAH!! Joulutähdistä sataa punaisia timantteja <3
Viime viikon podin flunssaa ja lenkkeilystäkin sai viikon ajan taukoa. Tänään oli kuitenkin aika jatkaa taas pinnistelyä. Olen keksinyt lenkkimatkalle uutta huvitusta, löysin nimittäin hölkkäämisen "ilot" ja olen rääkännyt itseäni kirmailemalla tietyn määrän katuvalopylväiden välejä ja kävelemällä tietyn määrän. Kuulostaa varmaan typerältä systeemiltä, mutta siinä ei voi mennä pieleen. Itsenäisyyspäivää on vietetty myös raivokkaan syviä vatsalihaksia rusikoivan treenin parissa. Jospa ne vatsikset sieltä joku kaunis päivä tulisivat esiin, vaikka toki one-pack on ihan kiva kaveri. Hahha! Vatsalihashommailua varten täytyy varmaan hankkia kunnon (pinkki) jumppamatto. Tähän mennessä olen venkoillut lattialla peiton päällä, mutta se on aika epämiellyttävää. Lisäksi havittelen myös ranne- tai nilkkapainoja, mutta huolestyttaa pilaanko vain niveleni niiden avulla?  Käyttääkös joku em. vempeleitä lenkkeillessä? =)
Anttila 14,95 €
Everlast nilkkapainot 13,39 €

Iltapalaksi laittelin tortilloita kanatäytteellä. Tortillat ovat mukavan nopeita väsättäviä, eikä niihin tarvitse edes kauheasti mitään. Näiden kanssa käy aina vähän sama juttu kuin lettuja syödessä. Olen aina jo yhden vaivaisen tortillan jälkeen ihan ähkyssä, vaikka en tunge pohjaa ääriään myöten täytteitä täyteen. Jännää!
Hyvää yötä!

6 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Mä käytän rannepainoja, kun lenkkeilen tai yleensäkään teen kotona jotain "urheilullista". Zumbaan en oo niitä vielä ottanut, vaikka mieli kyllä tekisi!!
Nilkkapainot on kuulemma lenkkeilyyn vähän huonot, jotenkin vaikuttaa siihen askellukseen?? Tai jotain :D

Tellu kirjoitti...

Jalat tuntuu painavan lenkkeillessä muutenkin aina tonnin, niin ehkä ne rannepainot ois paremmat.. täytyy tutkia asiaa lisää :D

Anonyymi kirjoitti...

Sä ku harrastelet kynsiä (jos niin voi sanoa :D) nii olis pari kysymystä. Eli haluaisin tehdä sellaset glitterkynnet ranskalaisen manikyyrin tapaan niin voiko sitä purkissa olevaa glitteriä käyttää ihan omaan kynteen? Ja onko niitä glittereitä mahdollista ostaa jostain Suomesta? En viitsi ruveta tilaamaan netistä kun tarvitsen vain pari hassua hopeista glitterpurkkia.

Tellu kirjoitti...

Tarkoitatkos, että sitä glitteriä käyttää ihan kynsilakan kanssa? Miksei voisi, kannattaa varmaan sutia aika paljon lakkaa siihen glitterin päälle, ettei ne heti karise pois :D

Askartelukaupoista kannattaa käydä kurkkaamassa millainen glittervalikoima niillä on. Pitäisi itsekin käydä kurkimassa Tiimarit, Sinooperit yms, jos niiltä löytyisi kivoja hileitä. Muita kauppoja en kyllä osaa oikein neuvoa :( Tokihan on kotimaisia verkkokauppoja (mimax, sannatar, mitä näitä nyt edes on?) mutta niissäkin toimitusta saa odotella hetkisen.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ihan kynsilakan kanssa ajattelin kokeilla. Kiitos paljon vastauksesta ja hyvää joulun odotusta! :)

Tellu kirjoitti...

Eipä kestä! Mukavaa joulua sinullekin! =) <3